medrek.se

logga

Tandhygienist till Folktandvården, Södra Ångermanland

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Tandhygienist till Folktandvården, Södra Ångermanland

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Verksamhetsområdet Ångermanland Södra med kliniker i Sollefteå, Kramfors, Höga kusten/Ullånger och Härnösand ligger vackert beläget nära till fjäll, hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Goda buss, tåg- och flygförbindelser finns.

Kliniken i Sollefteå har ca 20 medarbetare varav 6 tandläkare, 2 tandhygienister, 10 tandsköterskor och 3 administratörer. I Härnösand har vi 18 medarbetare varav 3 tandläkare och 3 tandhygienister. Vid vår klinik i Kramfors arbetar 13 medarbetare varav 2 tandläkare och 2 tandhygienister. Höga Kustens klinik består av 6 medarbetare varav 1 tandläkare och 2 tandhygienister.

Arbetsplatserna präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Våra arbetslag har stor bredd med mångårig erfarenhet och kunskap. Är ni ett par eller goda vänner så finns stora möjligheter för er båda att få arbete i vårt verksamhetsområde.

Nu önskar vi välkomna nya medarbetare till vår verksamhet och söker dig som är legitimerad Tandhygienist.

Arbetsuppgifter

Folktandvården bedriver modern och hälsoinriktad tandvård. Som tandhygienist hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter med både barn och vuxna patienter. Teamtandvård bedrivs delvis på klinikerna vilket ger dig en möjlighet till nära samarbete med tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister.
Arbetsplatsen har ett utvecklat introduktionsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget.

Vi värdesätter om du har intresse för alla odontologiska områden. Som tandhygienist ges du även möjlighet att jobba med uppsökeri och äldretandvård, ett utvecklande och omväxlande arbete som upplevs som positivt för såväl individ som patient. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter bl.a. i form av auskultationsprogram inom specialisttandvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandhygienist med svensk legitimation. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Dina personliga kompetenser och egenskaper är viktiga för oss, vi ser att du har en god samarbetsförmåga genom att du värdesätter god service och är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare bör du arbeta noggrant och kvalitetsmedvetet. Du är väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger ned stor vikt vid att leva upp till dessa.

Är du nyfiken att veta mer om vår verksamhet eller har frågor kring hur vi bistå med hjälp och information kring boende och fritidsaktiviteter - Hör gärna av dig!

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Tandhygienist till Folktandvården, Södra Ångermanland

Region Västernorrland