medrek.se

Tandläkare till Folktandvården Bräcke och Hammarstrand

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-25

Ansök nu

Tandläkare till Folktandvården Bräcke och Hammarstrand

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker nu tandläkare för att förstärka våra kliniker i Hammarstrand och Bräcke. Om du vill jobba på en liten klinik i glesbygd med flera olika patientgrupper så kan det här vara något för dig!

Folktandvården ligger i samma byggnad som hälsocentralen på respektive ort. Båda klinikerna är likvärdiga med respektive fyra behandlingsrum i moderna lokaler. Rummen är utrustade med digital röntgen och en panoramaröntgen finns på kliniken. Journalsystemet på kliniken är T4. Digital skanner står näst på tur.

Att arbeta på kliniken innebär ett samarbete inom och mellan alla yrkeskategorier för att ge patienterna bästa tänkbara vård. Du erbjuds ett samarbete med glada, erfarna och engagerade arbetskamrater, som har roligt tillsammans på jobbet. Beredskapen att hjälpa varandra i behandlingsarbetet är hög och våra specialisttandläkare som finns i Östersund har vi ett gott samarbete med. Vi vill se både verksamheten utvecklas och individer växa och i syfte att uppnå detta sätter du i dialog med enhetschefen årligen en plan för individuell kompetensutveckling. Handledningsprogram finns vid behov. Du får själv vara delaktig i att så långt som möjligt skapa arbetstider som svarar mot dina önskemål. Placeringen kommer vi överens om.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har kunskap i att arbeta med både barn och vuxentandvård, gärna med några års erfarenhet. Att jobba på en landsbygdsklinik innebär att arbeta utifrån ett brett kompetensområde. Här möter du och arbetar med alla olika patientkategorier: barn, vuxna, akuta och nödvändig tandvård. Här har du chansen att få jobba på en arbetsplats där din insats verkligen gör skillnad. Vi ser gärna att du har erfarenhet, kunskap men framförallt vilja att delta i och utveckla teamtandvård.

Kvalifikationer

• Svensk tandläkarlegitimation
• Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
• Gärna några års erfarenhet, men inget krav
• Bra organisations- och planeringsförmåga
• Duktig på att bemöta, kommunicera och att skapa goda relationer.
• Egenskaper vi sätter stort värde på är att du är engagerad, kvalitetsmedveten, flexibel och har god social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i klinikens profil.
• B-körkort

Vi erbjuder heltid men är öppen för lägre tjänstgöringsgrad om du så önskar.
Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Urval och intervjuer kan komma ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Andra uppgifter

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet.

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag.

Bräcke är kommunens centralort och här finns bl.a. grundskola, gymnasieskola, hälsocentral, affärer, och restauranger. Här finns goda kommunikationer mitt i stråket mellan Östersund och Sundsvall. Fiberutbyggnaden är omfattande i kommunen och det finns goda möjligheter att få arbete även för medflyttande.
https://www.brackenasta.se/

Ring oss gärna så berättar vi mer!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Elisabeth Wasell
Enhetschef/Verksamhetschef
Telefon: 076 135 73 94
Email: elisabeth.wasell@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Stephanie Betzel
Övertandläkare, Tjänstetandläkarna
Telefon: 063147123
Email: stephanie.betzel@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/75/2024
Sista ansökningsdag: 2024-02-25

Dela detta jobb

Tandläkare till Folktandvården Bräcke och Hammarstrand

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård