medrek.se

logga

Tandläkare till Folktandvården, Timrå

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Tandläkare till Folktandvården, Timrå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Timrå ingår i ett större verksamhetsområde, där ett gott samarbete präglar arbetet på och mellan arbetsplatserna. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet. På Folktandvården Timrå är vi 19 medarbetare, bestående av 4 tandläkare, 2 tandhygienister och 13 tandsköterskor.

Vi söker nu två tandläkare till vårt team! Tjänsterna avser tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som tandläkare hos oss kommer du få ett varierande och roligt arbete! Du kommer behandla patienter i olika åldersgrupper tillsammans med kompetenta kollegor, däribland i teampass med tandhygienist. Du utför protetiska arbeten och på kliniken finns tillgång till scanner.

Du kommer välkomnas till en klinik med stor kompetens där du kommer att samarbeta med erfarna kollegor. Oavsett om du är erfaren eller nyexaminerad kommer du att få bra introduktion och handledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket men söker även dig som är nyutexaminerad, då vi kan erbjuda handledning och stöd från erfarna kollegor. Vi ser att du som söker är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du är stabil och förblir lugn och kontrollerad även i stressade situationer. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du vara med och bidra till vårt positiva arbetsklimat och tillhöra en trevlig arbetsplats? Varmt välkommen med din ansökan till oss!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-14

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Viveca Ulander

Enhetschef

Telefon: 070-1904429

E-post: viveca.ulander@rvn.se

 

Kajsa Milsten

Tjänstetandläkarna

E-post: kajsa.milsten@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Tandläkare till Folktandvården, Timrå

Region Västernorrland