medrek.se

Tandsköterska sökes till Folktandvården Krokom

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

Tandsköterska sökes till Folktandvården Krokom

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker en driftig och engagerad tandsköterska alternativt tandvårdsbiträde till Folktandvården Krokom.

Här får du arbeta med glada och engagerade arbetskamrater som för närvarande består av tre tandläkare, två tandhygienister, sju tandsköterskor och ett tandvårdsbiträde.
Kliniken har åtta behandlingsrum i moderna lokaler och är utrustad med digital panoramaröntgen, vårt datasystem är T4.

Krokoms kommun är en snabbt växande kommun med ett omväxlande och spännande landskap. Kommunen erbjuder attraktiva boendemiljöer, bra barnomsorg och skola, rik fritid med jakt, fiske, kultur, föreningsliv och idrott. Krokom ligger två mil utanför Östersund och väljer man att bo där finns goda buss- och vägförbindelser till Krokom.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår sedvanliga tandsköterskeuppgifter som assistans, sterilhantering och arbete i receptionen, via ett rullande schema. Självständigt patientarbete kan förekomma, med förebyggande tandvård och tandhälsoinformation.

Klinikens tandläkare arbetar mer eller mindre delegerat och är positiva till samarbete med såväl tandsköterskor som tandhygienister. Du är en också en del av teamet som gemensamt tar ansvar för uppgifterna utanför behandlingsrummet.

Kvalifikationer

Du kan vara utbildad tandsköterska men även annan vårdnära erfarenhet kan ses som en merit. Egenskaper som vi sätter stort värde på är att du är engagerad, kvalitetsmedveten och flexibel. Att du tycker om ditt jobb och har lätt att samarbeta med andra.

Det är önskvärt att du har B-körkort eftersom det i samarbetet med omkringliggande kliniker kan förekomma tjänstgöring på dessa.

Kunskap i journalsystemet T4 är ett önskemål.

Andra uppgifter

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter på köp hos olika företag.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Ring oss gärna så berättar vi mer.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Maria Mikelsson
Enhetschef/verksamhetschef
Telefon: 070-239 62 91
Email: maria.mikelsson@regionjh.se
Namn: Katarina Lövgren
Tandhygienist & Kliniksamordnare
Telefon: 0640-166 33
Email: katarina.lovgren@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emma Einarsson
Tandsköterska Vision
Telefon: 0670-166 50
Email: emma.einarsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/41/2023
Sista ansökningsdag: 2023-02-26

Dela detta jobb

Tandsköterska sökes till Folktandvården Krokom

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård