medrek.se

Tandsköterska till Folktandvården Bräcke

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-02-25

Ansök nu

Tandsköterska till Folktandvården Bräcke

Arbetsplatsbeskrivning

En av våra tandsköterskor går i pension under våren och vi söker nu en driftig och ambitiös tandsköterska som gillar att utvecklas och anta nya utmaningar till Folktandvården i Bräcke.

Folktandvården ligger i samma byggnad som hälsocentralen. Kliniken har fyra fullt utrustade behandlingsrum i moderna lokaler. Rummen är utrustade med digital röntgen och en panoramaröntgen finns på kliniken. Journalsystemet på kliniken är T4. Digital skanner står näst på tur.

Att arbeta på kliniken innebär ett samarbete inom och mellan alla yrkeskategorier för att ge patienterna bästa tänkbara vård. Du erbjuds ett samarbete med glada, erfarna och engagerade arbetskamrater. Beredskapen att hjälpa varandra i behandlingsarbetet är hög och våra specialisttandläkare som finns i Östersund har vi ett gott samarbete med. Vi vill se både verksamheten utvecklas och individer växa och i syfte att uppnå detta sätter du i dialog med enhetschefen årligen en plan för individuell kompetensutveckling.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer att arbeta med alla förekommande tandsköterskeuppgifter vid en allmäntandvårdsklinik, såsom assistans, eget patient-, steril- och receptionsarbete.

I tjänsten som tandsköterska ingår det att arbeta med barn, ungdomar och vuxna. Arbetet kräver att du är självständig och flexibel, samtidigt som det kräver ett gott samarbete med resten av teamet. Du ska kommunicera med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och respektfullt sätt.

Kvalifikationer

• Tandsköterskeutbildning, gärna med några års erfarenhet inom yrket, men det är inget krav.
• Bra planerings- och organisationsförmåga.
• God samarbetsförmåga.
• Duktig på att bemöta, kommunicera och skapa goda relationer.
• Positiv och utåtriktad.
• God datorvana.
• Erfarenhet av T4 är meriterande.
• B-körkort.
• Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder heltid men är öppen för lägre tjänstgöringsgrad om du så önskar.
Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Urval och intervjuer kan komma ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Andra uppgifter

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår nya jourklinik, tandakuten i Östersund.

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt.

Ring oss gärna så berättar vi mer.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Elisabeth Wasell
Enhetschef/Verksamhetschef
Telefon: 076 135 73 94
Email: elisabeth.wasell@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maritha Söderström
Vision
Telefon: 0640-166 30
Email: marita.soderstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/76/2024
Sista ansökningsdag: 2024-02-25

Dela detta jobb

Tandsköterska till Folktandvården Bräcke

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård