medrek.se

Te Crea Care söker Anestesisjuksköterska till Ängelholm

Ansök nu

Te Crea Care söker Anestesisjuksköterska till Ängelholm

Information om uppdraget

Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Vi söker nu två anestesisjuksköterskor till anestesi/op i Ängelholm. Uppdraget är både dagkirurgi samt större elektiv kirurgi inom flera olika specialiteter som ortopedi, kirurgi och ÖNH.

Uppdragsperiod: 7 jan - löpande
Arbetstid: Mån - tor kl. 0730-1600
Omfattning: 75%

Kvalifikationer

Specialistutbildad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Erfarenhet av Melior är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!

Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care

Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning

Löpande

Dela detta jobb

Te Crea Care söker Anestesisjuksköterska till Ängelholm

Te Crea Care