medrek.se

Te Crea Care söker barnsjuksköterska till BCV

Företag Te Crea Care
Regioner
Utgår

2019-02-21

Ansök nu

Te Crea Care söker barnsjuksköterska till BCV

Nu söker vi för kunds räkning en barnsjuksköterska med erfarenhet av BVC som vill arbeta på BVC i Sösdala utanför Hässleholm. Vi söker dig som är tillgänglig under perioden 190221-190831 och som vill arbeta ca 50-75%.

Sösdala BVC har drygt 200 listade barn i åldrarna 0-6år med blandade kulturer och det finns en fast anställd läkare på plats som är delaktiv i teambesök. Arbetstider går att reglera efter önskemål.

Kvalifikationer
Legitimerad barnsjuksköterska med erfarenhet av BVC.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Erfarenhet av PMO är krav.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Enligt avtal.

Dela detta jobb

Te Crea Care söker barnsjuksköterska till BCV

Te Crea Care