medrek.se

Te Crea Care söker psykiatrisjuksköterskor till akutavdelning

Ansök nu

Te Crea Care söker psykiatrisjuksköterskor till akutavdelning

Vi söker nu för kunds räkning sjuksköterskor med specialistutbildning i psykiatri som är tillgängliga från och med 181218-190228 med trolig förlängning och som vill arbeta på psykiatrisk akutavdelning.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta heltid under perioden. Låter det intressant så skicka in din anmälan redan idag.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Erfarenhet av Melior och tidigare tjänstgöring i Kristianstad är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Enligt avtal.

Dela detta jobb

Te Crea Care söker psykiatrisjuksköterskor till akutavdelning

Te Crea Care