medrek.se

Te Crea Care söker Sjukgymnast

Företag Te Crea Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-04

Ansök nu

Te Crea Care söker Sjukgymnast

Te Crea Care söker sjukgymnaster/fysioterapeuter till sin bemanningspool i Sigtuna. Riktar sig till dig som vill arbeta med personer i alla åldrar inom funktionsstöd, särskilt boende och ordinärt boende.
Du ansvarar för att tillgodose och samordna patientens behov av sjukgymnastik. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att identifiera och bedöma patientens resurser, förmågor och behov av funktionshöjande, kompenserande och förebyggande insatser.
Tjänstgöringsgrad: 25-100%.

Kvalifikationer
Leg Sjukgymnast/fysioterapeut

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Dela detta jobb

Te Crea Care söker Sjukgymnast

Te Crea Care