medrek.se

Te Crea Care söker sjuksköterska till MAVA 2022!

Företag Te Crea Care
Regioner
Utgår

2022-05-28

Ansök nu

Te Crea Care söker sjuksköterska till MAVA 2022!

Information om uppdraget

Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Nu söker vi sjuksköterska som vi bemanna sjukhus med oss. Just nu finns uppdrag på medicinsk akutvårdsavdelning ( MAVA) under perioden februari-mars 2022, stor chans till förlängning. Arbetstid dag/kväll, enstaka natt. Sysselsättningsgrad 80%, stora möjligheter att påverka sitt schema.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på en akutvårdsavdelning, MAVA innehåller även specialiteterna gastro och endo och tidigare erfarenhet av detta samt Covidvård är meriterande men ej ett krav. Även meriterande är erfarenhet av att ha arbetat med central övervakning och högflödesbehandling av syrgas, detta är dock inte ett krav.

Kvalifikationer

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

 

Personliga egenskaper

Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och samt i din profession och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig

- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.

Dela detta jobb

Te Crea Care söker sjuksköterska till MAVA 2022!

Te Crea Care