medrek.se

Te Crea Care söker sjuksköterskor till hemsjukvården i sommar

Företag Te Crea Care
Regioner
Utgår

2019-02-22

Ansök nu

Te Crea Care söker sjuksköterskor till hemsjukvården i sommar

Har du erfarenhet från hemsjukvård och är intresserad av att arbeta som bemanningssjuksköterska i Åstorp i sommar, då har vi jobbet för dig! Vi har flera uppdrag inom hemsjukvården och du bestämmer själv om du vill arbeta hela sommaren, eller delar av den. Uppdragen är dagtid och vardagar. Låter detta intressant, så kontakta oss redan idag!

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Erfarenhet av journalsystemet Procapita är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Löpande

Dela detta jobb

Te Crea Care söker sjuksköterskor till hemsjukvården i sommar

Te Crea Care