medrek.se

Är du en flexibel person med god förmåga att hitta lösningar på problem i IT-miljön? Drivs du av att hjälpa och stödja kunder i deras dagliga arbete? Då är detta rätt tjänst för dig!

Supporttekniker på Södertälje sjukhus: 
I rollen som supporttekniker kommer du att vara en del i ansvaret att tillhandahålla IT-support gentemot våra användare. Rollen innebär mycket kontaktytor och varierande supportärenden som framför allt inkommer via ärendehanteringssystem samt telefon. Du löser ärenden via telefon, fjärrstyrning eller på plats hos användaren. Rollen ställer höga krav på kundbemötande och serviceförmåga. Du kommer att ingå i IT-service som är ett av tre team på IT-avdelningen. Teamet har ett brett ansvarsområde och ansvarar bland annat för hantering av inkommande driftstörningar som berör sjukhusets IT-system, generell applikationssupport på mjukvara/hårdvara, inköp samt installation av datorutrustning, nätverksövervakning, IT-ronder mm. Vi har en kombination av tunna klienter med Citrix samt PC som standardklienter. Som supporttekniker har du nära samarbete med vårt teknikteam. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av 1:a och 2:a linje support, rådgivning/inköp av IT-utrustning samt installation av hårdvara och mjukvara ute hos kund.

Dina personliga egenskaper:  

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du är en flexibel person som har stort kundfokus och hög kommunikativ förmåga. Du ska ha lätt för att samarbeta i team, samtidigt som du kan arbeta självständigt när det så krävs. Du drivs och trivs att ge god kundservice, liksom att bidra med ditt positiva förhållningssätt till arbetsgruppens framgång. Vid denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

 

Dina kvalifikationer:  

Vi söker dig som har en gymnasial- eller eftergymnasial utbildning inom IT. Du har tidigare gedigen erfarenhet av arbete inom IT-support. Du har goda kunskaper inom: Active Directory, nätverk, felsökning av hårdvara så som PC och skrivare samt kringutrustning, Windows operativsystem, MS Office/Office 365 samt svenska och engelska i tal och skrift. Tidigare arbete med audio/video kommunikation samt vana att arbeta enligt ITIL är meriterande.

Anställningsform:
Tillsvidare.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

 

Intervjuer till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstidens gång.

 

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

Tekniker, IT-support, Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb