medrek.se

Teknisk samordnare till Klinisk Kemi och KUL24Sju

Ansök nu

Teknisk samordnare till Klinisk Kemi och KUL24Sju

Klinisk kemi och KUL 24sju är ett av åtta funktionsområden på Karolinska Universitetslaboratoriet (KUL). Laboratorier med dygnet-runt service (24Sju) finns vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, Huddinge, Norrtälje, Danderyd, Södertälje och Södersjukhuset. Analysarbetet bedrivs med modern teknik och ett utvecklat IT-stöd. Verksamheten är ackrediterad. 

Funktionsområdet är organiserat i en matris där sektionschefer ansvarar för varsin geografiskt avgränsad produktionsenhet, medan det tekniska och medicinska ansvaret är fördelat på tre funktionsenheter. Den tekniska samordnaren är en del av funktionsområdets stab som arbetar med verksamhetsstöd för hela funktionsområdet. Vi arbetar enligt Karolinskas värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn för hög kvalitet, patientsäkerhet och goda kundrelationer.   

Om tjänsten

Personen vi söker skall ha samordningsansvar och vara kunskapskälla för allmän teknisk utrustning över hela funktionsområdet, exempelvis datorer, skrivare, kylar, frysar, pipetter, vågar, kopiatorer och konferensutrustning. Registrering, dokumentation, utbildning, handhavande av serviceavtal, inköp/beställning och installation ingår i uppgifterna.  

I tjänsten ingår även att vara funktionsområdets lokalsamordnare och driva, utreda och planera lokalförändringar inom funktionsområdet. Samordning av driftstekniska lokaluppdrag såsom el, UPS, värme, ventilation, tryckluft och vatten ingår också. Som teknisk samordnare är du även kontaktperson till medicintekniska avdelningen och till IT-avdelningen. 

Tjänsten innebär många kontaktytor och förutsätter god kommunikation och samarbetsförmåga. Då funktionsområdets verksamhet är spritt över 6 sjukhus ingår resor mellan våra olika laboratorier. Huvudplacering för tjänsten är på Karolinska Solna eller Huddinge.  

Vi söker

Du är flexibel, resultatinriktad och har god analytisk förmåga. Arbetet ställer krav på ett noggrant och strukturerat arbetssätt liksom god förmåga att kunna uttrycka sig korrekt i svenska språket. Du är bra på att skapa förtroende, kommunicera och har en pedagogisk förmåga. Du stimuleras av att arbeta med olika yrkesgrupper inom alla delar av organisationen och kan själv driva och strukturera ditt arbete. Eftersom du har stort inflytande och stort eget ansvar över ditt arbete krävs initiativförmåga och handlingskraft.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande. God teknisk förståelse och mycket god kunskap inom data/IT (infrastruktur) är ett krav. Det är en fördel om du har lätt för att lära dig arbeta med nya IT-system och verktyg.

Erfarenhet av tekniska uppdrag inom vården är mycket meriterande. Kunskap i att agera som beställare inom området sjukvård och teknik är en fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.   

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Sara Pihl 
Stabschef
 08-517 754 05

Fackliga representanter

SACO: Gunilla Dahlfors 08- 585 812 56 (Gunilla.Dahlfors@SLL.se)

 

Dela detta jobb

Teknisk samordnare till Klinisk Kemi och KUL24Sju

Karolinska Universitetssjukhuset