medrek.se

Telefonist, Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Telefonist, Södertälje sjukhus

Har du en väl utvecklad känsla för administration och kundservice? Nu har du möjlighet att arbeta i en yrkesroll med många kontaktytor och bli en del av vår fina arbetsgemenskap!

Telefonist på Södertälje sjukhus:
Du kommer att arbeta i telefonväxel, interna och externa samtal. Vi lägger stor vikt i att du ska trivas på arbetsplatsen och du blir en del av ett trivsamt arbetsteam, som ser fram emot en ny kollega!

Dina personliga egenskaper:
För att komma till din rätt i denna roll behöver du vara serviceinriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska ha lätt för att samarbeta i team, likaledes kan du med lätthet arbeta självständigt när det så krävs. Du drivs och trivs att ge god kundservice, liksom att bidra med ditt positiva förhållningssätt till arbetsgruppens framgång. Som person är du strukturerad, noggrann och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Dina kvalifikationer:
Det är meriterande om du har erfarenhet av reception- och kundservicearbete, växelarbete i Avaya, Vision 8020 hänvisningssystem. Du är en god kommunikatör, skriftligt såväl som muntligt, i svenska och engelska.

Anställningsform:  
Timanställning med start omgående.

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Telefonist, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus