medrek.se

Temachefsassistent till Tema Kvinnohälsa

Ansök nu

Temachefsassistent till Tema Kvinnohälsa

Vi erbjuder  
Tema Kvinnohälsa tar emot både kvinnor och män i behov av gynekologisk och obstetrisk öppen- och slutenvård. Våra avdelningar och mottagningar finns både i Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet och med ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. 
Tema Kvinnohälsa bygger upp en ny temaledning och söker nu en assistent till temachefen. Det är ett spännande uppdrag där du kan vara med och forma och utveckla organisationen. 
 
Vårdadministration är ett eget område inom temat med cirka 30 medarbetare. Där ingår chefsassistenter, medicinska sekreterare och andra administratörer.
 
Om tjänsten
Som assistent till temachefen kommer du ha en central roll i ledningsgruppen. Du är i första hand administrativt stöd till temachefen men stöttar även andra delar av ledningsgruppen efter behov. 
Uppdrag som kommer att ingå är bl a kalender- och mötesbokningar åt temachefen. Kallelser och protokoll inom olika mötesforum. Webbansvarig inom temat. Hantera patientärenden. IT-kontakt med beställningsbehörigheter. Lönerapportering i Heroma.
 
Vi söker 
Vi söker dig som brinner för att organisera och strukturera.
Du kan prioritera dina uppgifter efter verksamhetens behov.
Du skapar dig ett nätverk inom de olika yrkesrollerna och har en helhetssyn och förståelse för de olika uppdragen som ingår i temat.
Du har en god kommunikationsförmåga - både i tal och skrift.
Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad.
Du är en medarbetare som bidrar till en god arbetsmiljö och trivs med ditt uppdrag och tycker att det är kul att gå till jobbet!
 
 Du delar Karolinskas värderingar: Ansvar – Medmänsklighet - Helhetssyn
 
Kvalifikationer 
Erfarenhet från liknande uppdrag inom hälso- och sjukvård. Mycket goda IT-kunskaper inom de områden som ingår i uppdraget.
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ca 650 medarbetare. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Temachefsassistent till Tema Kvinnohälsa

Karolinska Universitetssjukhuset