medrek.se

logga

Tim-/sommarvikarie Sjuksköterska

Ansök nu

Tim-/sommarvikarie Sjuksköterska

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss!

Nu söker vi dig som vill jobba som timanställd sjuksköterska hos oss på Råsvägen i Tranås. Vi söker också dig som kan tänka sig jobba lite i sommar.

Råsvägen är ett nybyggt äldre- och demensboende i Tranås med Svartån ett stenkast från huset. På Råsvägen finns det 54 lägenheter i två våningar varav 27 lägenheter är avsedda för demensboende och nio lägenheter för psykogeriatrik. Totalt finns det sex avdelningar med nio lägenheter per avdelning. Varje avdelning har ett gemensamt vardagsrum och kök.

På Råsvägen arbetar vi mycket med vårt mål att alla boende ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Det är viktigt att du tror på människors möjlighet att vara delaktig, att utifrån var och ens behov få rätt stöd i sitt dagliga liv. Livet ska formas efter var och en som bor på Råsvägen – alla är olika.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad. Man tjänstgör endast dagtid, vardagar.

Egenskaper
Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Varmt välkommen med din ansökan senast 1 juni!

Har du frågor angående anställningen, är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Eva Örnskog, eva.ornskog@ansvarochomsorg.se
eller Biträdande verksamhetschef Janina Pärssinen, janina.parssinen@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

logga
Tim-/sommarvikarie Sjuksköterska

A&O Ansvar och Omsorg