medrek.se

Timanställd Brandman Falck Räddningstjänst i Forsmark

Företag Falck Ambulans
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-25

Ansök nu

Timanställd Brandman Falck Räddningstjänst i Forsmark

Falck Räddningstjänst i Forsmark är en del av Falck Sverige. Vi bedriver brandskydds- och räddningstjänst på uppdrag av Forsmarks Kraftgrupp AB. Till vår verksamhet på Forsmarks Kärnkraftverk söker vi nu brandmän för timanställning.   

Arbetsplatsen  

Forsmarks Kraftgrupp AB arbetar det ca 1500 personer med kärnteknisk elproduktion.  

Falck Räddningstjänst ansvarar för brandskyddet genom förebyggande och avhjälpande arbete.  

På Forsmark finns 4 dagtidsgående Brandtekniker som bland annat ansvarar för SBA-arbete, samt fyra skiftgående grupper med Internt Brandförman  

och tre brandmän i varje grupp som bland annat utför tillsyn- och kontrollronder.  

Tjänsten  

Arbetsuppgifterna du har som brandman består i att bedriva operativ räddningstjänst, systematiskt brandskyddsarbete (SBA), utbildning,  

brandserviceuppdrag och ansvara för ordning och reda på brandstation och övningsplats.  

Erfarenhet och utbildning  

Du skall vara utbildad brandman genom fullgjord Räddningsinsats, SMO-utbildning eller motsvarande äldre utbildning och inneha C-körkortsbehörighet.  

Räddningsledare A, Tillsyn A, eller högre utbildning är meriterande.

Vem är du?  

Vi söker dig som är lyhörd, flexibel, engagerad och har en god samarbetsförmåga. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, svenska och engelska. Som medarbetare hos Falck Räddningstjänst förutsätts också att Du har en vilja att utveckla både verksamheten och Dig själv, vilket är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Du skall vara drogfri och ostraffad. Drogtest för arbetslivet och kontroll mot belastningsregistret är krav för arbete på kärnkraftverk, vilket kommer genomföras. För arbetsplatsen relevanta anställningstester gällande fysisk förmåga kommer genomföras. Det är en fördel om du har tillgång till egen bil då majoriteten av arbetspassen ligger utöver normala tider för kollektivtrafik.  

Anställning  

Tjänsterna omfattar timvikariat under ordinarie personals ledighet/ semestrar. Tillsättning av tjänsterna kommer ske löpande under vintern/  

våren. Tjänsten som timvikarie innebär att med kort varsel kunna hoppa in och vikariera när våra medarbetare är lediga.  

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då vi förordar en jämn könsfördelning på våra arbetsplatser ser vi gärna kvinnliga sökande.

Facklig kontakt  
Kommunal: Mika Esala. e-post: 9c7@forsmark.vattenfall.se  

Ansökan  

Ansökan sker online.
Urvalet sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 25 janauri 2019.

För frågor om tjänsten på Forsmark, kontakta:  
Platschef Gabriel Åkerlöf
Tfn: 0701045151
Mail: 9gr@forsmark.vattenfall.se  

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Timanställd Brandman Falck Räddningstjänst i Forsmark

Falck Ambulans