medrek.se

logo

Timanställd omvårdnadspersonal sökes till Sälgens äldreboende

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Timanställd omvårdnadspersonal sökes till Sälgens äldreboende

Vi söker undersköterskor och vårdbiträden som vill arbeta extra och vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Forenede Care driver, på uppdrag av Höganäs kommun, Sälgens vård- och omsorgsboende. Vi erbjuder 50 lägenheter fördelade på fyra avdelningar och två våningar. Sälgen är ett modernt äldreboende med trivsam utformning, mycket ljusinsläpp och en trivsam innergård.
På Sälgen finns en restaurang som levererar lunch och kvällsmat till våra boende.

Forenede Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård, förmånserbjudanden samt engagerade medarbetare. Vi i Forenede Care arbetar för att göra skillnad för människan, för samhället och för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vård och- omsorgsarbete där vårdtagarens vilja och behov alltid står i centrum. Du ansvarar, tillsammans med övrig personal, för planering och utförande av det dagliga omvårdnadsarbetet med starkt fokus på kvalitet. Vi arbetar med kontaktmannaskap där omvårdnadsarbetet utgår från individens behov och önskemål. Det är av yttersta vikt att du bemöter våra vårdtagare och deras anhöriga på ett varmt och hjärtligt sätt. I arbetet ingår dokumentation i Life Care vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl både i tal och i skrift. På Sälgen tycker vi att det är viktigt att blanda arbete med en stor portion glädje för att skapa trivsel.

KVALIFIKATIONER
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är önskvärt. Tidigare erfarenhet av äldrevård/demensvård är meriterande. Arbetet förutsätter viss datorvana. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du ger våra vårdtagare och deras anhöriga ett varmt bemötande och arbetar utifrån vår värdegrund. Du är en god representant för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du tycker om att arbeta med människor och möter alla med respekt, omtanke, vänlighet och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.
Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET KRÄVS
Nej

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timanställning

LÖN
Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande, sista ansökningsdag 31/8 2023.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Cornelia Mingert
Gruppledare
Telefon: 073-9015598
E-post: corneliam@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS
Midgårdsgatan 34, 263 37 Höganäs

Vi undanber oss rekryteringsfirmor.

Dela detta jobb

logo
Timanställd omvårdnadspersonal sökes till Sälgens äldreboende

Forenede Care