medrek.se

Vi välkomnar nu nya timanställda kollegor till vår positiva arbetsgrupp på Postiljonen!

Förenade Care driver på uppdrag av Vellinge kommun Postiljonens vård- och omsorgsboende med profil Utemiljö som vårdmiljö.
Postiljonen har 24 lägenheter för permanentboende, demens och somatik, fördelat på 2 enheter. I uppdraget ingår även att bedriva dagverksamhet för personer med kognitiv sjukdom.   
Uppdraget Utemiljö som en vårdmiljö innebär att vi utvecklar vårt arbetssätt för att lägga stor vikt vid miljöns betydelse för de boendes hälsa, rehabilitering och välbefinnande.
I personalteamet ingår undersköterskor, sjuksköterska, Leva Livet Inspiratörer, gruppledare och verksamhetschef. Arbetsterapeut och fysioterapeut tillhör hemsjukvården inom Förenade Care.
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. 
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter 
Sedvanliga arbetsuppgifter som åligger sjuksköterska inom äldrevården.
Vi arbetar aktivt med BPSD-registret, personcentrerad omvårdnad och att möta den boende där den befinner sig i sin sjukdom. 

Kvalifikationer
De formella kraven för tjänsten kräver att du som vill arbeta hos oss är legitimerad sjuksköterska med rätt att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av arbete med demenssjuka personer är meriterande men inget krav. I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, vågar ta stort ansvar och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från den boendes behov och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.
Som person är du självständig och har ett flexibelt arbetssätt och se helheten i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som social kompetens samt att du verkar för en god stämning i teamet och att samarbete med kollegor och omgivning sker på ett prestigelöst sätt. 

Krav
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana
Arbetstid/Varaktighet
Timanställning, behov under måndag-fredag kl. 8-16:30. Är du intresserad av fler timmar finns möjlighet att vara timanställd på Omtankens hus i Höllviken.

Lön
Timlön. Kollektivavtal finns.

Tillträde
Omgående eller efter överenskommelse.

Sista ansökningsdagen
20201130
Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV och referensuppgifter.
Vi ser fram emot att just du söker!

Kontaktpersoner
Anette Lindblad
Verksamhetschef 
Mobil: 0733-15 01 83
E-post: anettel@forenadecare.com

Utdelningsadress 
Förenade Care Postiljonen, Videholms allé 3A, 23631 Höllviken

Timanställd sjuksköterska

Regioner
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb