medrek.se

logga

Timanställd sjuksköterska till äldreboende i Järfälla

Regioner
Utgår

2023-01-09

Ansök nu

Timanställd sjuksköterska till äldreboende i Järfälla

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en sjuksköterska till våra verksamheter Linden och Lönnen i Jakobsberg. Då Linden och Lönnen ligger i nära anknytning till varandra så söker vi gemensamt timanställda sjuksköterskor. 

Både Linden och Lönnen ligger i närheten av Jakobsbergs centrum med goda kommunikationer.

Linden har 40 platser och består av två plan, ett plan med somatiska avdelningar, en psykogeriatrisk avdelning samt en demens avdelning. 

Lönnen består av 58 platser fördelade på sex avdelningar, tre demens och tre med somatisk inriktning. Lönnen är ett så kallat profilerat äldreboende för personer med finsk bakgrund. För att vara ett profilerat äldreboende arbetar vi med språk, mat och kultur med finsk anknytning. Lönnen är dock inte ett finskt äldreboende där all personal kan finska och enbart personer med finsk bakgrund bor utan det är ett äldreboende med speciell kunskap och kompetens för målgruppen. Personer från alla bakgrunder och kulturer är välkomna till Lönnen och får biståndsbeslut och plats enligt behov.
 

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet:   Timanställning med tjänstgöring dag/kväll och helg. 
 

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Linden och Lönnen kontakta:
Verksamhetschef, Svjetlana Blagovic eller enhetschef Maja Amigo Korpi
Mail: svjetlana.blagovic@ansvarochomsorg.se , maja.korpi@ansvarochomsorg.se
Telefon: 08-580 295 20 /50

Dela detta jobb

logga
Timanställd sjuksköterska till äldreboende i Järfälla

A&O Ansvar och Omsorg