medrek.se

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Förenade Care Muskötvägen 25 är ett vård- och omsorgsboendet som ligger i stadsdelen Margretelund i Åkersberga med närhet till havet. Boendet erbjuder totalt 66 lägenheter, fördelade på 6 enheter, för personer med demenssjukdom och personer med somatiskt omvårdnadsbehov. Maten tillagas på plats av vår kock och kökspersonal.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Vi erbjuder marknadsmässig lön och förmånserbjudanden. 
Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (OHSAS 18001:2007) med certifikat för Segevångsgården, Victoria, Liljefors torg 4 och huvudkontor.

Nu söker vi en trygg och säker sjuksköterska för intermittent anställning som kan rycka in om någon av våra ordinarie sjuksköterskor inte är på plats. Du arbetar tillsammans med kollegor under vardagar dagtid, även under helgen dagtid men då som ansvarig sjuksköterska. 

ARBETSUPPGIFTER 
Du ansvarar för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt deltar i omvårdnads-arbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL. Du arbetar utifrån ett team bestående av olika kompetensen för att säkerställa en helhetssyn hos varje individ, du leder och fördelar arbetet så att genomförandeplaner, god omvårdnad och välbefinnande säkerställs, varje dag och varje stund.

Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL.

KVALIFIKATIONER 
Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård.

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. 

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS
Ja 

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Timtjänstgöring, vardag och helg.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
Lisa Geidnert, Bitr Verksamhetschef
Tel. 0733-15 00 60
E-post: lisag@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS 
Muskötvägen 25
184 60 Åkersberga

Timanställd sjuksköterska till Muskötvägen

Regioner
Utgår

2020-09-24

Ansök nu

Dela detta jobb