medrek.se

Timanställd undersköterska till R74/GAVA på Tema Åldrande

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-18

Ansök nu

Timanställd undersköterska till R74/GAVA på Tema Åldrande

Tema åldrande, beläget i Huddinge, har flera olika specialiteter inom geriatrisk vård såsom rehabilitering av patienter med neurologiska besvär (stroke), vård av patienter med höftfrakturer, demensutredningar, trafikmedicin, vård av multisjuka äldre och forskning.  
 
På avdelning R74 är vården främst fokuserad på patienter med multipla, pågående sjukdomar där interagerande fysiska, kognitiva och sociala faktorer måste kartläggas och utvärderas. Medelvårdtiden är åtta dagar och patientgenomströmningen är ungefär 15 i veckan. Avdelningen har 20 vårdplatser.  
 
Vanliga diagnoser är infektion, hjärtsvikt, lungsjukdom, diabetes och nedsatt allmäntillstånd. Hos oss jobbar vi med patientnärmre vård. 
 
Om tjänsten 
Som undersköterska planerar och ansvarar du för patientens omvårdnad tillsammans med sjuksköterska, delar av omvårdnaden utför du självständigt. Du har även nära samarbete med sjukgymnast. Det innebär att vi lägger stor vikt på bemötande, samarbetsförmåga och kommunikation.  
 
Vid anställningens start får du en individuellt utformad introduktion. 
 
Vi söker 
Vi vänder oss både till dig som har några års erfarenhet och till dig som vill starta din undersköterskekarriär genom att bidra till och lära dig om den äldre patientens specifika behov av vård, omvårdnad och bemötande.  
 
Vi söker dig med ett intresse för att arbete med äldre människor och som tycker om att möta både patienter och deras anhöriga.  
 
Kvalifikationer 
Utbildad undersköterska. Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande.  
 
Varmt välkommen att söka! 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
--------------------------------------------------------------------------------
Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.  
Temat består av cirka 320 medarbetare inom två patientområden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Timanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Erika Lundström 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-58580374

Fackliga representanter
Kommunal, Kerstin Norén, 0858580314 / 0701684061

Dela detta jobb

Timanställd undersköterska till R74/GAVA på Tema Åldrande

Karolinska Universitetssjukhuset