medrek.se

Timanställda bemanningsassistenter till Karolinska Universitetssjukhuset med anledning av covid-19

Regioner
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Timanställda bemanningsassistenter till Karolinska Universitetssjukhuset med anledning av covid-19

Med anledning av att inflödet av covid-19-patienter ökar, utökas också vårt behov av personal. För att möta ett stigande behov av vård genomförs det på sjukhuset flera parallella åtgärder där rekrytering av timanställda bemanningsassistenter är ett av dem. Är du intresserad av att arbeta hos? Välkommen att skicka in en intresseanmälan!

Under det senaste året har vi mötts av ett fantastiskt engagemang från människor som vill hjälpa till i denna sällsynta situation. Vi har även tidigare rekryterat ett stort antal medarbetare. Stort tack för ert visade engagemang!

Om tjänsten
Tjänsten riktar sig till dig som har god erfarenhet som bemanningsasissent och som vill ha en tillfällig anställning. Tjänsten avser dig som är intresserad av dag-, kväll- eller helgtjänstgöring. Ju mer flexibel du är desto bättre. Vi ser gärna att du kan tillträda så snart som möjligt. Tjänstgöring kan bli aktuell på covid-avdelning, såväl i Huddinge som i Solna.  Självklart kommer du få en introduktion i arbetet på den avdelning där du kommer att arbeta. 

Vi söker dig som har god erfarenhet som bemanningsassistent. 

Krav
God erfarenhet av personalrapporteringssystemet Heroma. 

Vi arbetar alla utifrån vår vision, Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården och vi ser det som en självklarhet att du följer våra värderingar Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn

Varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Dela detta jobb

Timanställda bemanningsassistenter till Karolinska Universitetssjukhuset med anledning av covid-19

Karolinska Universitetssjukhuset