medrek.se

Timanställda chefer samt chefs-och bemanningsassistenter till Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök nu

Timanställda chefer samt chefs-och bemanningsassistenter till Karolinska Universitetssjukhuset

Med anledning av det nya coronaviruset (Covid-19) har behovet av personal ökat. Karolinska Universitetssjukhuset arbetar löpande med att öka kapaciteten för att vid behov kunna ta emot en stor ökning av patienter med covid-19. För att bemöta det ökade behovet av vård görs flera parallella åtgärder.

Vi har under de senaste veckorna möts av ett fantastiskt engagemang från människor som vill hjälpa till i denna sällsynta situation.

 I takt med den ökade personalstyrkan så ökar även behovet av erfarna chefer och chefsassistenter för att avlasta våra chefer på vårdavdelningar i främst första linjen.

Om tjänsten
Tjänsten riktar sig till dig som erfaren chef eller chefsassistent/bemanningsassistent och vill ha en tillfällig anställning med anledning av den rådande situationen som rör Covid-19.

För dig som erfaren chef innebär rollen att stötta våra nuvarande chefer. Uppgifter och storlek på arbetsgrupp varierar.

För dig som erfaren chefsassistent innebär rollen att hjälpa till administrativt mot våra nuvarande och nya chefer.

Vi arbetar alla utifrån vår vision, Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården

Vi söker
Du bör vara något av följande:

  • Erfaren chef gärna inom hälso- och sjukvård och vårdnära arbetsuppgifter. Du ska vara van att leda och fördela arbetet i en stor arbetsgrupp av vårdpersonal.
  • Erfaren chefsassistent. Du ska ha erfarenhet av att stötta chefer administrativt  med exempelvis schemaläggning och liknande frågor.

Vi ser det som en självklarhet att du följer våra värderingar: Ansvarmedmänsklighet och helhetssyn

Övrig information
I samband med din ansökan kommer du att få besvara ett antal urvalsfrågor.

Tjänsten är en timanställning där omfattning varierar utifrån behov.

Du ska inte söka denna tjänst om du arbetar på Karolinska, utan då ber vi dig ta kontakt med din nuvarande chef och informera om att du gärna arbetar fler timmar.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 

1. Personligt brev 

2. CV

3. Besvarade urvalsfrågor

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Timanställda chefer samt chefs-och bemanningsassistenter till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset