medrek.se

Timanställda till Hemtjänst

Regioner
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Timanställda till Hemtjänst

Adium Omsorg AB, en del av Forenede Care AB, driver kundval i hemtjänst och har idag närmare 100 kunder inom Ängelholms kommun. Vårt kontor ligger längst E6 och alldeles vid avfarten till centrala Ängelholm. Vi tar oss snabbt till Munka-Ljungby, Vejbystrand, Hjärnarp och Strövelstorp. Vi utför beviljade insatser enligt Socialtjänst lagen och delegerade Hälso- och sjukvårdsuppgifter samt ger personer vård och omsorg i deras hem. 

Vi söker nu undersköterskor eller motsvarande, gärna med erfarenhet från äldreomsorgen och hemtjänst. 

Adium Omsorg AB, en del av Forenede Care, värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.  All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning. Forenede Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER  Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån kundens önskan, behov och beviljat bistånd i vårdtagarens eget hem, med kvalitet i fokus.

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill arbeta med oss för en bra äldreomsorg med hög kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort ansvar, så du bör vara noggrann, flexibel och social. I arbetet ingår dokumentation i verksamhetssystem vilket gör att du måste ha datavana samt kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och i skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER  Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete och till dina kollegor. Ibland innebär arbetet ett högt tempo och då är det bra om du klarar det utan att bli stressad. Du ska tycka om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter samt ha en god samarbetsförmåga. Därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

OBS! Körkort är ett krav.

ARBETSTID/VARAKTIGHET Timanställning.

LÖN  Timlön. Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE Enligt överenskommelse.

ANSÖKAN Välkommen med din ansökan och CV.

KONTAKTPERSON Sara Larsen Enhetschef

E-post: saral@forenadecare.com Tel: 073-843 76 00

Dela detta jobb

Timanställda till Hemtjänst

Förenade Care AB