medrek.se

Timvik stödbiträde/stödassistent inom LSS

Företag Nykvarns kommun
Regioner
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Timvik stödbiträde/stödassistent inom LSS

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

I Nykvarns kommun har vi två Gruppbostäder och våra verksamheter har inriktning utvecklingstörning, autism och/eller psykisk funktionsnedsättning. 
Här arbetar vi utefter lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS. 

Nykvarns kommun söker

Timvik stödbiträde/stödassistent inom LSS

(ref.nr 14:2019:10)

Arbetsuppgifter

Din uppgift som stödassistent/stödbiträde är att ge våra boende en trygg och aktiv vardag samt en meningsfull fritid utifrån varje enskild boendes behov och önskemål.
Detta gör du genom att motivera, ge god omvårdnad, personlig hygien och stötta den boende i dennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår även social dokumentation, matlagning, städ & tvätt.
Då du fungerar som ett hjälp-Jag till våra boende, ingår det även att ni tillsammans ska arbeta för att uppnå både kort- och långsiktiga mål som finns dokumenterat i varje boendes genomförandeplaner.
Brukarnas behov kan se mycket olika ut. Inslag av utaggerande kan förekomma på vissa verksamheter

Arbetet innebär tjänstgöring dagar, kvällar, nätter, sovande jour samt arbete på helger

Kvalifikationer

Vi söker dig, en trygg och engagerad person som tillsammans med kollegor vill vara med och skapa ett positivt arbetsklimat. Du känner en självklar respekt för andra människor, såväl medarbetare och de som bor på gruppbostaden. Du har ett respektfullt bemötande, är lösningsfokuserad och har ett pedagogiskt synsätt.

Du är flexibel, självständig och trivs med snabba förändringar kring arbetstid och arbetsplats och ser fram emot nya utmaningar eftersom det kan vara olika arbetsplatser varje dag. Du är en glad och positiv person som har stor inlevelseförmåga och empati, stort tålamod och har ett genuint intresse för målgrupperna och ditt uppdrag.
Som person är du noggrann, självständig och handlingskraftig och ser möjligheter snarare än hinder. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du ska ha omvårdnadsutbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en kommun som växer.

För mer information, ring:

  • Marina Åhlén, Gruppchef. Telenr: 08-55501479

Anställningen

Anställning Tidsbegr ej vik från och med 2019-03-01 till och med 2019-07-31.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2019-03-31

Dela detta jobb

Timvik stödbiträde/stödassistent inom LSS

Nykvarns kommun