medrek.se

logo

Timvikarier till äldreomsorgen, Laholms kommun

Ansök nu

Timvikarier till äldreomsorgen, Laholms kommun

Värdegrunden inom äldreomsorgen fokuserar på självbestämmande, bemötande, insatser av god kvalitet, trygghet, meningsfullhet, sammanhang, individanpassning och delaktighet samt respekt för privatliv och personlig integritet.

Känner du att detta är något du vill jobba efter? Sök till oss redan idag!

Vill du läsa mer om hur vi arbetar med vår värdegrund kan du göra det här:

Äldreomsorgen i Laholms kommun - Värdegrundsarbete

Det är i mötet med våra invånare som värdet av vårt arbete uppstår! Som medarbetare i Laholms kommun är du med och levererar tjänster och service till våra invånare – varje dag, året om. Laholms kommun rymmer allt från omsorg, stöd och utbildning för våra invånare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Vi tror på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Och vi har plats för fler!

Som medarbetare i Laholms kommun har du kollegor med många olika yrken och bakgrund, men det som förenar oss är vårt uppdrag och vår gemensamma värdegrund med ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott bemötande.

Arbetsuppgifter

Arbetet inom särskilt boende och hemtjänst innebär personlig omvårdnad och sjukvård till äldre i eget boende eller i särskilda boendeformer. Du hjälper bland annat till med personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, tvätt och städ samt dokumentation.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning från omvårdnadsprogrammet. Arbetet innebär att du får nära kontakt med brukarna och kräver att du är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år. Du kan uttrycka dig i svenska språket i tal och skrift.

B-körkort krävs för arbete inom hemtjänsten.
Anställningsform
Timanställning

Tillträdesdagen

Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

Malin Karlsson rekryterare Bemanningsenheten 076-721 016 20

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2022-12-31

Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan i stället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar

Utdrag ur polisens belastningsregister begärs in vid anställning men ska inte skickas med i din ansökan.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Dela detta jobb

logo
Timvikarier till äldreomsorgen, Laholms kommun

Laholms kommun - Socialförvaltningen