medrek.se

logo

Timvikarier till Åshaga och Bokhöjden

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Timvikarier till Åshaga och Bokhöjden

Adium Omsorg, som är en del av Förenade Care AB, driver Bokhöjden och Åshaga på uppdrag av Ängelholms kommun. Adium Omsorg AB är ett idéburet företag, där vår värdegrund LEVA gör oss starka i leveransen av god service, vård och omsorg. LEVA, lyhördhet, engagemang, vilja och ansvar, är vår utgångspunkt i det arbete vi utför och där individen alltid är i fokus. LEVA som är vår gemensamma ledstjärna samlar våra åtagande, vår omvårdnad och gemensamma idé i företaget Adium Omsorg AB. Betydelsen förpliktigar för varje medarbetare där värderingarna är en del av vår identitet.

 Beskrivning av verksamheterna

Bokhöjden är ett demensboende med 18 platser fördelade på två avdelningar medan Åshaga är ett särskilt boende och har 40 lägenheter som är fördelade på 4 avdelningar varav 10 lägenheter är reserverade för personer med demensdiagnos. På båda verksamheterna finns omvårdnadsansvariga sjuksköterskor.

Personalteamet består av verksamhetschef, samordnare, omvårdnadspersonal, sjuksköterska och rehab personal. Vårt uppdrag är att ge en bra vardag för Bokhöjdens och Åshagas kunder, närstående och anhöriga.

 Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarnas önskan och behov med kvalitet i fokus. I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, initiativrik och kvalitetsmedveten. Du skall sätta vårdtagaren i centrum och behandla alla med respekt, omtanke och service. Stor vikt läggs vid bemötande och attityder. Du skall vara flexibel och medverka till en positiv anda och ett gott samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Insatserna vi utför hos kunden är av socialt-, medicinskt- och omvårdnadskaraktär.

Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta med människor. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

Krav

Du ska ha tillräckliga kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift, samt ha datorvana. En del av anställningsprocessen i företaget är att kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

 Arbetstid/varaktighet

Timvikarie dag/kväll/helg/natt.

 Lön

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde

Enligt överenskommelse. Det finns inga bussförbindelser till Hjärnarp på helgerna.

 Sista ansökningsdatum

 Ansökningar behandlas löpande. Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

 Postadress

Åshaga särskilt boende Rössjövägen 10 26675 HJÄRNARP

Kontaktperson        Eva Hanak Tf verksamhetschef

Tel 072-223 38 65

E-post: evaha@forenadecare.com

Maria Garbov samordnare Tel: 072-7315204

E-post: maria.garbov@adiumomsorg.se

Dela detta jobb

logo
Timvikarier till Åshaga och Bokhöjden

Förenade Care AB