medrek.se

logga

Timvikarier till barnkunder

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-03

Ansök nu

Timvikarier till barnkunder

Arbetsbeskriving

Du som söker, kille eller tjej, skall gärna ha erfarenhet av jobb som personlig assistent eller motsvarande, vara orädd, ha en vilja och förmåga att lära dig medicinskt hantering och kroppsnära vård. Som person ska du vara pålitlig, stabil och kunna ta egna initiativ. Du ska klara att jobba ensam men även vara en bra lagspelare, då du kan komma att ingå i ett större team av assistenter, där viss tid är dubbelassistans tillsammans med annan kollega.

Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som är pålitlig och stabil, som kan ta egna initiativ. Du behöver vara flexibel och ansvarsfull. I arbetet ingår hjälp med kundens alla vardagliga rutiner, såsom personlig hygien, matintag, aktivering, stimulering och träning.

Din bakgrund: Du får gärna ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent eller motsvarande. Det är ett krav att du kan Tecken som stöd och meriterande om du har grundkunskaper i sondmatning och kännedom om Podd och TaSSeLs.

Personliga egenskaper: Du är en social, glad och varm person, som genom att vara kreativ, ser möjligheter och inte hinder i tillvaron. Du har en empatisk förmåga och behöver kunna knyta an till kunden. Det är viktigt att vara lyhörd och kunna läsa av kroppsspråk och sinnesstämning.

Körkort och egen bil.

Om anställningen: Vi söker timvikarier för att skola in hos våra barnkunder. Mindre tjänster enligt fast schema kan komma erbjudas.

Rekrytering sker omgående.

Skicka in din ansökan senast 2020-10-03

 

Dela detta jobb

logga
Timvikarier till barnkunder

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB