medrek.se

logga

Timvikarier till Bemanningsenheten OFV

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Timvikarier till Bemanningsenheten OFV

Referensnummer: C70754

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle.

Bemanningsenheten stöttar verksamheter inom OFV (omsorg om personer med funktionsvariation) med timvikarier när ordinarie personal är frånvarande. Inom OFV finns verksamheterna personlig assistans, servicebostad, boendestöd och gruppbostad.

Nu söker vi dig som är ute efter ett flexibelt arbete där du verkligen behövs och gör skillnad!

Arbetsuppgifter

Vi arbetar för att personer med funktionsnedsättning ges möjlighet att leva och bo självständigt. I ditt arbete är du ett pedagogiskt stöd i vardagen. Dina arbetsuppgifter är varierande där du bland annat stöttar och deltar i gemensam matlagning, inköp, städ, tvätt, personlig omvårdnad och medverkar till social gemenskap. En del av arbetet är även att dokumentera brukarnas utveckling och behov.

Ibland kan du även komma att arbeta inom vår korttidsenhet för barn och ungdom med olika funktionsnedsättningar, där verksamheten främst är schemalagd 24 timmars dygn med sovande jour. Där arbetar du oftast ensam. Arbetet innebär att ta hand om barn i åldrar mellan 8 och 21 år.

Som timvikarie erbjuds du:
* Arbetstiderna varierar mellan dag-, kväll, natt- och helgtjänstgöring. Dygnspass eller längre pass som inkluderar journatt förekommer inom vissa gruppbostäder och personliga ärenden.
* Styra din arbetstid genom att själv lägga in din tillgänglighet och få förfrågningar därefter.
* Kombinera arbetet med studier, annan sysselsättning eller pension.
* Goda möjligheter till sommarjobb och en framtid hos oss.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha fyllt 18 år och det är önskvärt om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom området. Vi ser främst att du har en pågående eller avslutad utbildning inom barn- och fritid, omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du kanske har eller har påbörjat utbildning inom exempelvis beteendevetenskap, pedagogik, psykiatri, sjuksköterska på högskola har eller KY-utbildningar med inriktning mot det här verksamhetsområdet.

Vi tror att med inställningen att vilja göra ett riktigt bra jobb kommer du långt! Du är ödmjuk och förstår att människor är olika och har olika behov. Du är nyfiken och har viljan att bemöta människor på ett proffsigt sätt, du värnar den personliga integriteten. Du är öppen för att ta till dig av andras kunskap och du vill dela med dig av det du kan till andra. Du ser dig som en i gänget i arbetslaget och förstår att var och en behöver ta ansvar för att det ska blir så bra som möjligt. Här handlar det om att ge och ta och att vilja var flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att kunna bli aktuell för en anställning ska du kunna visa upp utdrag ur polisens belastningsregister. Det är blankett 442.9 (LSS- Belastningsregistret) som ska beställas, det gör du på polisens hemsida.

B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde enligt överenskommelse.
Vi gör löpande intag till intervjuer så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logga
Timvikarier till Bemanningsenheten OFV

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg