medrek.se

logga

Timvikarier till Bemanningsenheten OFV

Ansök nu

Timvikarier till Bemanningsenheten OFV

Arbetsbeskrivning

Som timvikarie i Bemanningsenheten arbetar du mot alla verksamheter inom OFV (omsorg om personer med funktionsvariation). Det innebär att du kommer arbeta med Personlig assistans, på gruppbostad samt daglig verksamhet. Vi arbetar för att personer med funktionsnedsättning ges möjlighet att leva och bo självständigt. I arbetsuppgifterna ingår exempelvis att stötta och hjälpa till med inköp, städ, tvätt, matlagning, intimhygien och förflyttning.
Arbetstiderna varierar mellan dag-, kväll, natt- och helgtjänstgöring. Ensamarbete kan förekomma.

Ibland kan du även komma att arbeta inom vår korttidsenhet för barn och ungdom med olika funktionsnedsättningar, där verksamheten främst är schemalagd 24 timmars dygn med sovande jour. Där arbetar du oftast ensam. Arbetet innebär att ta hand om barn i åldrar mellan 8 och 21 år.

Kvalifikationer

Det är bra om du har en pågående eller avslutad utbildning inom barn- och fritid, omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du kanske har eller har påbörjat utbildning inom exempelvis beteendevetenskap, pedagogik, psykiatri, sjuksköterska på högskola har eller KY-utbildningar med inriktning mot det här verksamhetsområdet. Har du inte den formella utbildningen så ser vi ändå fram emot din ansökan då personlig lämplighet är det som är avgörande i våra verksamheter.

Vi tror att med inställningen att vilja göra ett riktigt bra jobb kommer du långt! Du är ödmjuk och förstår att människor är olika och har olika behov. Du är nyfiken och har viljan att bemöta människor på ett proffsigt sätt, du värnar den personliga integriteten. Du är öppen för att ta till dig av andras kunskap och du vill dela med dig av det du kan till andra. Du ser dig som en i gänget i arbetslaget och förstår att var och en behöver ta ansvar för att det ska blir så bra som möjligt. Här handlar det om att ge och ta och att vilja var flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att kunna bli aktuell för en anställning ska du kunna visa upp utdrag ur polisens belastningsregister. Det är blankett 442.9 (LSS- Belastningsregistret) som ska beställas, det gör du på polisens hemsida.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Vi gör löpande intag till intervjuer så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Tidsbegränsad till: 2021-09-30

Varaktighet: 3-6 månader

Lön

Timlön

Kontaktpersoner

Torborg Karlsson, Enhetschef
0485-47580

Fackliga företrädare

Kommunal Mörbylånga 0485-472 58
Kommunal Mörbylånga

Ansökan

Sista ansökningsdatum: den 31 oktober 2021

Ansök via webben

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logga
Timvikarier till Bemanningsenheten OFV

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg