medrek.se

Timvikarier till Bostad med särskild service, LSS

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

Timvikarier till Bostad med särskild service, LSS

Behovs- eller timanställning

Kvarnen är en Bostad med särskild service för personer med autism och intellektuell funktionsnedsättning.

 

På verksamheten bor 6 brukare - alla med stora behov av mycket struktur och personalstöd.

Ditt uppdrag som medarbetare hos oss innebär att stödja och vägleda personen i sin vardag.

Du ska ha kunskap om hur du arbetar förbyggande med utmanande beteende. Men även vara trygg i att hantera plötsliga händelser och agera lågaffektivt i ditt bemötande.

Stora delar av vår verksamhet bedrivs i skog och mark samt simhallen, vilket förutsätter att du trivs att arbeta i en aktiv miljö.

Vi erbjuder daglig arbetsledning, fortbildning och hög personaltäthet för att du skall lyckas i uppdraget.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel, modig och prestigelös. Du är en stabil, trygg och positiv person som ser en utmaning och glädje i att arbeta inom LSS. Du är metodisk i ditt arbetssätt, har ett pedagogiskt och lösningsfokuserat förhållningssätt samt ett lågaffektivt bemötande. I arbete ingår att göra vardagen förutsägbar och tydlig för brukarna, detta innebär att bemötande och förhållningssätt är individanpassat i syfte att skapa trygghet.

Önskvärt är att Du har adekvat utbildning, vård och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller liknande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Men störst vikt lägger vi på personlig lämplighet.

Du ska vara bekväm i att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska då kommunikation och dokumentation är en viktig del av arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och B-körkort är meriterande

Villkor

Godkänt registerutdrag ska lämnas innan anställning.

Dela detta jobb

Timvikarier till Bostad med särskild service, LSS

Föreningen Betaniahemmet