medrek.se

Timvikarier till daglig verksamhet

Regioner
Utgår

2019-09-19

Ansök nu

Timvikarier till daglig verksamhet

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie på våra verksamheter. Du kan bli tillfrågad om att arbeta både med kort varsel och på längre vikariat vid ordinarie personals frånvaro.

Önnereds brygga

Verksamheten på Önnereds brygga vänder sig till personer med flerfunktionsnedsättningar. Personerna har omfattande omvårdnads behov och stöd i sin vardag med kommunikation. Verksamheten bygger på att ge upplevelser och sinnesstimulering till våra deltagare. Verksamheten har även aktivitet- och sinnesrum att erbjuda sin deltagare såsom gymnastikrum, vita rummet, mörka rummet, bollbad och isgrotta.

Hanssons hus

Hanssons hus är en daglig verksamhet med fyra verksamheter under ”samma tak”. Det gemensamma är att vi är en verksamhet för personer med diagnosen autismspektrum och intellektuell funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna som våra deltagare utför på Hanssons hus är individuellt anpassade utifrån personernas styrkor, intressen och förmågor.

Metoderna vi arbetar med är lågaffektivt bemötande, AKK och tydliggörande pedagogik.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har ett intresse av att arbeta med målgruppen och tycker att det är spännande och roligt att arbeta med personer med flerfunktionsnedsättningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med i omvårdnadsarbete.

Du har energi, är trygg i dig själv, har stort tålamod och har lätt för att samarbeta. Du har ett pedagogiskt och lösningsfokuserat förhållningssätt samt ett respektfullt bemötande.

Du har en adekvat utbildning, vård och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller liknande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du ska vara bekväm i att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska då kommunikation och dokumentation är en viktig del av arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Innan anställning skall utdrag från belastningsregister godkännas.

Sista ansökningsdag: 190916. Ansökningar hanteras fortlöpande så varmt välkommen med din ansökan redan nu.

Upplysningar:

Enhetschef: Sara Gustafsson 0722-316001

Bifoga personligt brev och CV i ansökan.

Dela detta jobb

Timvikarier till daglig verksamhet

Föreningen Betaniahemmet