medrek.se

logga

Timvikarier till Leanlink stöd, vård och omsorg

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Timvikarier till Leanlink stöd, vård och omsorg

Sista ansökningsdatum: 2020-09-30
Referensnummer: 5311

Anställningsform: Extrajobb och timvikariat

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Leanlink Jobb, leanlinkjobb@linkoping.se

Kommunal Öst, Facklig företrädare, 010-442 8700, syd.ost@kommunal.se

 

Om arbetsplatsen

Leanlink är det kommunala alternativet inom stöd, vård och omsorg. Vi har en lång tradition och erfarenhet av möten med människor i olika skeenden i livet. Vi finns till för de personer som har behov av stöd i vardagen. Det kan vara personer som är äldre, lider av psykisk ohälsa och/eller har en funktionsvariation. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och vi söker dig som vill göra detta tillsammans med oss inom något av dessa affärsområden:

På LSS Funktionsstöd erbjuder vi arbete på bland annat gruppbostäder, vilket är ett boende för personer med intellektuell funktionsnedsättning och beteendestörningar. Målsättningen är att i första hand skapa en bra hemmiljö för individen. På LSS Funktionsstöd finns även möjligheten att arbeta som personlig assistent gentemot personer med funktionsvariationer, korttidsboende och fritidshem för barn och ungdom med LSS-beslut eller med ledsagning och avlösarservice.

På Råd & Stöd erbjuder vi arbete inom socialpsykiatrin med möjlighet att stötta personer med psykiska och/eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar samt personer med missbruksproblematik. För våra kunder har vi stödboenden, dagverksamheter, träningsboende och boendestöd.

 Äldreomsorgen finns arbeten som vårdbiträde eller undersköterska och stötta och vårda äldre personer. Våra kunder finns på vårdboenden (sjukhem, korttidsvård, demensboende och/eller inom psykiatrin), inom hemtjänsten eller på någon av våra dagverksamheter. Vi erbjuder dig ett givande och roligt arbete där du får vara med och bidra till att ge våra äldre en meningsfull vardag. 

Välkommen att följa några av våra medarbetare på https://www.linkoping.se/Leanlink/timanstallning

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär i stort att ge stöd och service till våra kunder för att de i så stor utsträckning som möjligt ska kunna leva ett självständigt liv. Insatsernas omfattning och innehåll utformas utifrån varje enskild persons individuella behov. Att skapa bra dagar för våra kunder kan innebära att erbjuda och motivera till olika aktiviteter, social gemenskap och en meningsfull sysselsättning. Det kan även innebära att stötta vid vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning eller att följa med på promenader, anordna fritidsaktiviteter och att vara ett stöd i den personliga omvårdnaden (tex intimhygien, toalettbesök, på- och avklädning).

På de flesta av våra arbetsplatser är arbetstiden förlagd till dag, kväll, natt, sovande jour och helgarbete. Som anställd hos oss ges du en möjlighet att delta i introduktion kopplat till det verksamhetsområde där du ska vara. Vi söker kontinuerligt timavlönade vikarier till våra verksamheter och tillsätter utefter behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vår önskan är att du har avslutad eller pågående gymnasieutbildning alternativt högskoleutbildning inom omvårdnad, pedagogik och/eller socialt arbete.

För att få arbeta inom våra verksamheter måste du ha fyllt 18 år. God svenska i tal, skrift och läsförståelse krävs då daglig kontakt sker med kollegor och kunder samt vårddokumentation utförs. Detta medför även att god datavana är nödvändig. Har du B-körkort är det meriterande. 

Du är:

  • bra på att lyssna till kundernas olika behov och förutsättningar och har ett starkt kundfokus 
  • lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och vill stötta och hjälpa andra människor
  • duktig på att uttrycka en positiv attityd till arbetet och handlar i enighet med fattade beslut och relevanta styrdokument
  • kommunikativ och förmedlar ditt budskap på ett tydligt sätt
  • medveten om dina styrkor och svagheter.

Som en del av vår urvalsprocess kan det förekomma telefon- och videointervjuer samt tester. Därefter bokas personligt möte med de sökande som har gått vidare. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Korttidsvikariat

Sysselsättningsgrad: Varierande

Antal lediga befattningar: 50 

Ref. nr: 5311

Dela detta jobb

logga
Timvikarier till Leanlink stöd, vård och omsorg

Linköpings kommun