medrek.se

Timvikarier till Norrtälje sjukhus, Undersköterskor

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-29

Ansök nu

Timvikarier till Norrtälje sjukhus, Undersköterskor

Om oss
 
Vi är ett komplett akutsjukhus med ett unikt samarbete. Här hjälps alla enheter åt att klara vårt gemensamma uppdrag. Sjukhuset är uppskattat och får goda resultat i såväl patientenkäter som vid kvalitetsmätningar. Norrtälje sjukhus är ett akutsjukhus med specialistvård inom internmedicin, kirurgi, ortopedi, gynekologi, geriatrik, ögon och öron- näsa- och hals. Vi har en akutmottagning, fyra vårdavdelningar, fullt utrustad HIA/IVA, röntgenavdelning, klinisk fysiologi, endoskopi, mm. Patientsäkerhetsarbete och kvalitet är viktigt för oss.
  

Vi söker nu timvikarier till våra vårdavdelningar 
 
Varje vårdavdelning har 24 vårdplatser. 
Avd 1 Geriatrik 
Avd 2 Stroke och Ortopedi 
Avd 3 Kirurgi 
Avd 4 Medicin 
 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.    
 
Om tjänsten
 

Som undersköterska ansvarar du för ca åtta patienter. Du arbetar nära patienterna med patienten som en del i teamet tillsammans med sjuksköterskor, paramedicinare och läkare. Med vårt arbetssätt vill vi att de som vårdas här och deras närstående ska få uppleva trygghet, delaktighet och ett vänligt och professionellt bemötande.  
 
I arbetsuppgifterna ingår i huvudsak patientnära omvårdnadsarbete samt medicinska kontroller, sårvård och delegerade uppgifter som t ex venprovtagning mm. I undersköterskans arbete ingår även att assistera övrig sjukvårdspersonal. Din åsikt är viktig för att vi ska kunna fortsätta driva utvecklingen av framtidens sjukvård. Vi utgår från medarbetarnas egna idéer för bland annat bra arbetsmiljö, kompetensutveckling och tydlig organisation.
 
Om dig
 

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning. Vi värdesätter ansvarstagande, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet. Du trivs att arbete med ett tempo för akutsjukvård, har uthållighet samt är öppen för nya arbetsformer. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Timvikarier till Norrtälje sjukhus, Undersköterskor

TioHundra