medrek.se

logga

Timvikarier till Social omsorg - Äldreomsorg

Ansök nu

Timvikarier till Social omsorg - Äldreomsorg

Arbetsbeskrivning

Som timvikarie i Bemanningsenheten arbetar du mot verksamheter inom särskilt boende eller hemtjänst.

Vår uppgift är att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag.
Vi arbetar utifrån varje brukares enskilda behov. Vi hjälper till med alla vardagsuppgifter som exempelvis personlig hygien som dusch och intimhygien, gå promenad, ge mediciner vid rätt tidpunkt, hushållssysslor som städ, tvätt och matlagning.

En av våra viktiga arbetsuppgifter är att dela medicin till våra brukare, för att få göra det behöver du först göra en webbutbildning och sedan ett kunskapstest hos ansvarig sjuksköterska.

Hos oss kommer du arbeta dag, kväll och helg. Vi behöver också medarbetare som kan jobba natt.

Kvalifikationer

Det är bra om du har en pågående eller avslutad utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Har du inte den formella utbildningen så ser vi ändå fram emot din ansökan då personlig lämplighet är avgörande i våra verksamheter.

Vi tror att med inställningen att vilja göra ett riktigt bra jobb kommer du långt! Du är ödmjuk och förstår att människor är olika och har olika behov. Du är nyfiken och har viljan att bemöta människor på ett proffsigt sätt, du värnar den personliga integriteten. Du är öppen för att ta till dig av andras kunskap och du vill dela med dig av det du kan till andra. Du ser dig som en i gänget i arbetslaget och förstår att var och en behöver ta ansvar för att det ska blir så bra som möjligt. Här handlar det om att ge och ta och att vilja var flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att kunna bli aktuell för en anställning ska du kunna visa upp utdrag ur polisens belastningsregister. Det är blankett 442.9 (LSS- Belastningsregistret) som ska beställas, det gör du på polisens hemsida.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Vi använder planeringsverktyget TimecarePool vid bokning av timvikarier.

B-Körkort är ett krav. Cykel används ofta som färdmedel inom hemtjänsten.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Tillträde sker snarast, enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande.

Tidsbegränsad till: 2021-09-30

Varaktighet: 3-6 månader

Lön

Timlön

Kontaktpersoner

Torborg Karlsson, Enhetschef
0485-47580

Bemanningsenheten

Fackliga företrädare

Kommunal Mörbylånga 0485-472 58
Kommunal Mörbylånga

Ansökan

Sista ansökningsdatum: den 31 oktober 2021

Ansök via webben

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Dela detta jobb

logga
Timvikarier till Social omsorg - Äldreomsorg

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg