medrek.se

logo

Timvikarier till vårdboende i Skånes Fagerhult

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2024-04-26

Ansök nu

Timvikarier till vårdboende i Skånes Fagerhult

Som undersköterska/vårdbiträde hos oss på Forenede Care arbetar du med att ge god omsorg, service och vård till våra boende.

Varje dag på Forenede Care är du med och formar framtidens äldreomsorg tillsammans med kunniga och engagerade kollegor.

Vi söker nu nya undersköterskor/vårdbiträden till vårt hemtrevliga vårdboende i Skånes Fagerhult.

Solhaga Vårdhem riktar sig till personer med demenssjukdom och psykiska funktionsnedsättningar som önskar en säker och trygg miljö där de kan bo och utvecklas. Även personer i behov av korttid där de i lugn och ro kan hitta återhämtning och rehabilitering. Viss del av vår verksamhet arbetar på uppdrag ifrån Migrationsverket i vård- och omsorgssyfte. Solhaga Vårdhem är uppdelat i 2 stycken huskroppar fördelat på 5 olika avdelningar i hjärtat utav ett naturskönt Skånes Fagerhult.

Hos oss får du kompetenta och coachande chefer som stöttar och utvecklar dig i din roll som undersköterska och i din utveckling på Forenede Care. Vi driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss.

I tjänsten som undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att utföra vård och omsorg utifrån kundens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med stort fokus på kvalitet. Det görs exempelvis genom att utföra personlig hygien, hjälpa till vid förberedelser och servering av måltid, svara på larm och socialt umgänge. Socialt umgänge kan bland annat handla om samtal, spel, cykeltur, musikaktiviteter eller liknande. Du kommer också utföra delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal i form av läkemedelsgivning och träning.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu flera kollegor för timanställning hos oss med start så fort som möjligt.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Visa upp ett intyg från Socialstyrelsen som undersköterska( om du är utbildad USK)

  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg och demensvård.

För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad. Hos oss jobbar vi i team såväl som självständigt så det är viktigt att du är bekväm i den miljön.

Referenser tas alltid före anställning. 

Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande!

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. I den mån det begärs ska du även uppvisa giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

  • Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.

  • Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.

  • Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.

  • Motion. Friskvårdsbidrag.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.
Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Sista ansökningsdag

Intervju och anställning sker löpande. 

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Dela detta jobb

logo
Timvikarier till vårdboende i Skånes Fagerhult

Forenede Care