medrek.se

logga

Timvikarier undersköterska samt även Sommarvikariat till äldreboende i Bergshamra, Solna.

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Timvikarier undersköterska samt även Sommarvikariat till äldreboende i Bergshamra, Solna.

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden som timvikarier. 

Samt även sommarvikariat till Berga äldreboende i Solna under sommarperioden 14 juni tom 3 september. 

Berga är ett boende med våningar för både somatik och demens. Våningarna har åtta lägenheter med gemensamt vardagsrum, matsal samt stor balkong. Boendet ligger i Bergshamra med utsikt över Edsviken och Värtan. Vår profil är konst och hantverk och vi har även ett eget galleri i entrén. Vi driver vår egen restaurang i entréplanet. Vår verksamhet ska präglas av VÄRME, OMTANKE och TRYGGHET.

 

Arbetsbeskrivning:

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt.

 

Egenskaper: Lyhörd, empatisk, stresstålig, positiv, goda kunskaper i dokumentation, goda kunskaper i tal och skrift. 

 

Kvalifikationer: Goda kunskaper i dokumentation, goda kunskaper i tal och skrift. Gärna utbildning  demens. Förståelse för aktiviteters betydelse. 

 

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande, erfarenhet utav arbete med demens sjuka.  

Övrigt

Arbetstid/Varaktighet:  Tim-/Sommarvikariat med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Berga äldreboende kontakta: Verksamhetschef Angela Plambeck, Mail: angela.plambeck@ansvarochomsorg.se Telefon: 072-2520640 eller Enhetschef Karina Rosas,  karina.rosas@ansvarochomsorg.se Telefon: 072-2520647

Dela detta jobb

logga
Timvikarier undersköterska samt även Sommarvikariat till äldreboende i Bergshamra, Solna.

A&O Ansvar och Omsorg