medrek.se

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Förenade Care driver, på uppdrag av Höganäs kommun, Sälgens vård- och omsorgsboende. Vi erbjuder 50 lägenheter fördelade på fyra avdelningar och två våningar. Sälgen är ett modernt äldreboende med trivsam utformning med mycket ljusinsläpp och en trivsam innergård. 
På Sälgen finns en restaurang som är öppen dagligen för våra boende och allmänheten.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård, förmånserbjudanden samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Vård och- omsorgsarbete där vårdtagarens vilja och behov alltid står i centrum. Du kommer att ansvara för att tillsammans med övrig personal planera och utföra omvårdnadsarbete med kvalitet i fokus. Vi arbetar med kontaktmannaskap där den vård vi ger alltid utgår från varje enskild individs behov. Det är viktigt att du alltid bemöter våra vårdtagare och deras anhöriga på ett varmt och hjärtligt sätt. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift. Det är en fördel ifall du har datakunskap sedan tidigare. På Sälgen tycker vi att det är viktigt att blanda arbete med en stor portion glädje för att skapa hög trivsel.

KVALIFIKATIONER 
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är ett önskemål men inget krav. Tidigare erfarenhet av äldrevård/demensvård är meriterande. I arbetet ingår dokumentation i verksamhetssystem vilket gör att du måste ha datavana samt kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och i skrift. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du ger våra vårdtagare och deras anhöriga ett varmt bemötande och arbetar efter vår värdegrund. Du är en god representant för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet! 

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.
Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET KRÄVS
Nej

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Timanställning

LÖN 
Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON 
Emma Ramde Magnusson 
Verksamhetschef
073-9015520
emmar@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS 
Midgårdsgatan 34, 263 37 Höganäs

Timvikarier undersköterskor/vårdbiträden söks till vårdboende

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-19

Ansök nu

Dela detta jobb