medrek.se

logo

Timvikarier, Vifolkagården Mjölby

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-08

Ansök nu

Timvikarier, Vifolkagården Mjölby

Vi söker nu tim vikarier till vår verksamhet Vifolkagården i Mjölby.

Vifolkagården är ett äldreboende som ligger naturskönt i Mantorp mellan Mjölby och Linköping. På boendet finns omvårdnadsplatser, demensenhet, korttidsplatser, hemtjänstverksamhet och egen restaurang.
Här finns 46 lägenheter anpassade för äldre, varav två är korttidslägenheter som tar emot boende med behov av omvårdnad en kortare tid.

Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid: Timvikariat med tjänstgöring dag/kväll och helg. Deltid/heltid.

Sista ansökningsdatum 2024-04-30

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan

Regionchef Anette Lundgren
Mail: anette.lundgren@forenedecare.se

Dela detta jobb

logo
Timvikarier, Vifolkagården Mjölby

Forenede Care