medrek.se

Om oss

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Som chefsapotekare utgör du ett stöd för ledning och verksamhet i att kvalitetssäkra och utveckla läkemedelsområdet. I ditt ansvarsområde ingår: 
Ansvara för anmälan om läkemedelsförsörjningen och om anmälan av brister i läkemedels­försörjningen till Läkemedelsverket.    Tillse att interna och externa leverantörer i läkemedelsförsörjningskedjan lever upp till kraven.    Uppföljning, analys och prognos inom läkemedelsområdet till våra verksamheter  Att vara enhetschef för läkemedelsenheten som bland annat utför läkemedelssupport på Norrtälje sjukhus och tillgodoser läkemedels­försörjningen med farmaceutisk kompetens.   Representera Tiohundra i SLL:s sjukhusapoteksfunktionsråd, Läkemedel och miljö SLL samt bevaka och/eller medverka i samband med upphandling av de olika tjänster som behövs inom läkemedelshanteringen.  Medverka i aktuella projekt, och forskning relaterad till läkemedel

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad apotekare. Vi förväntar oss att du har flerårig bred erfarenhet av att arbeta med läkemedelshantering, läkemedelsförsörjning och andra läkemedelsrelaterade områden samt att du är väl uppdaterad i dagens frågor kring läkemedel. Erfarenhet av arbete med läkemedelsstatistik och läkemedelsanalys är ett krav. Vana vid datorbaserad informations- och statistikhantering ser vi som en förutsättning, likaså erfarenhet av strategiskt förbättringsarbete. Vi ser gärna att du har forskningsintresse och är doktorand eller disputerad. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tiohundra söker en chefsapotekare

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb