medrek.se

Inom Personlig assistans möter vi våra kunder i deras aktuella livssituation utifrån vår vision - Hälsa, vård och omsorg där du är.
 
Om oss
Personlig assistans är ett personligt utformat stöd som ges till ett begränsat antal personer med olika typer av funktionsnedsättning: fysiskt, psykiskt eller intellektuellt. Kunskap, inlevelse, respekt och samarbete är nyckelord för oss i ett bra bemötande. Vårt arbete handlar om att skapa bra relationer.
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Nu söker vi 2-3 personliga assistenter till ett nytt uppdrag. Vi söker personal som ska arbeta med kund som har ett stort omsorgsbehov. Kunden bor i Norrtälje. Som personlig assistent arbetar du med personlig och medicinsk omvårdnad, skötsel av hem, stöd i kontakter och administrativa sysslor. Arbetet innebär också sociala aktiviteter och utflykter av slag. Arbetstiderna kommer vara dag och kväll vardagar och helger.  

Arbetstidsförläggning är dag- och kvällspass alternativt nattjänstgöring (med sovande jour). Arbetspassen är förlagda såväl vardagar som helger. Vänligen ange i ansökan om du är intresserad av att arbeta dag/kväll eller natt.
 
Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som personlig assistent, gärna ha varit med och startat ett nytt ärende och format en ny grupp. Vi ser gärna att du har formell utbildning som vård- och omsorgsprogrammet och/eller undersköterske-utbildning. Körkort är meriterande.
 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där bemötande, personlig mognad och flexibilitet är viktiga egenskaper. Notera gärna dina intressen och vad du vill tillföra.  
 
Vi söker personer som:  
- är ansvarsfulla och serviceinriktade  
- är lyhörda  
- god erfarenhet av omvårdnad och förflyttningar  
 
Vi erbjuder:  
- ett meningsfullt arbete  
- kompetensutveckling  
- goda arbetsförhållanden  
 
Språk:
- God svenska i tal och skrift.
- Uppdraget kräver god konversationsfranska.
- Meriterande för tjänsten är språkkunskaper i lingala.
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Tiohundra söker en fransktalande personlig assistent!

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb