medrek.se

Tiohundra söker en systemförvaltare för vårddokumentation.

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2019-01-02

Ansök nu

Tiohundra söker en systemförvaltare för vårddokumentation.

Om oss
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  

Vi erbjuder:   
?Flexmöjligheter   
?Möjlighet till distansarbete 0,5-1 dag/vecka    
?Flexibla lösningar vid pendling   
?Möjlighet till sidouppdrag utifrån din kompetens 
?Möjlighet att auskultera inom övriga verksamheter   
?Individuell lönesättning   
?Friskvårdscheck om 1600 kr per år  
 
Om tjänsten

Du ska som förvaltare av vårt vårdinformationssystem, idag TakeCare och i framtiden FVM/SLL, både bevara och vidareutveckla förvaltningsobjektet och vårddokumentationen. Som systemförvaltare håller du dig informerad om utvecklingen på området och tar ansvar för att utveckla ditt nätverk inom SLL och Tiohundra. Arbetet bedrivs i nära samarbete med verksamheten och medarbetare inom Tiohundra och regionala förvaltningar inom SLL. Arbetsuppgifterna består i att leda och praktiskt delta i operativt förvaltningsarbete för vårdstödjande system med huvudfokus på vårddokumentation. 
 
Exempel på uppgifter är:  
- Hantera frågor och felsökningar från användare i 2:a linjens support  
- Tillsammans med 1:a linjens support bemanna supportfunktionen (lokala personer ute i verksamheterna)  
- Vara delaktig i utformandet av rutiner/riktlinjer avseende systemens användande i verksamheten samt leda informationsmöten för olika målgrupper inom Tiohundra 
- Planera och verifiera nyheter/förändringar i systemet samt utforma information till verksamheten t.ex. i samband med versionsuppdatering  
- Delta i utvecklingsarbete/förändringsarbete i projektform, t.ex. i samband med införande av nya funktioner i verksamheten. 
- Du kommer att vara en av nyckelpersonerna när vi ska införa FVM Framtidens Vårdinformations Miljö inom SLL. 
 
Tjänsten avser heltid/deltid efter överenskommelse. Arbetet är placerat vid vårt huvudkontor på Roslagsgatan 6 i Norrtälje.  
 
Om dig

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom IT-förvaltning och/eller hälso- och sjukvård. Du kan också ha byggt upp din praktiska erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Kunskaper och erfarenhet av förvaltningsarbete inom vårdstödjande system samt erfarenhet av arbete inom vårdverksamheten och Take Care är meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska. 
 
Du vill arbeta med IT ur ett verksamhetsperspektiv, med en tydlig koppling till hur detta kan bidra till att uppnå verksamhetens mål. Vi vill att du har en förmåga att driva, strukturera och planera ditt arbete samt har en god förmåga att dokumentera och kommunicera i en föränderlig arbetsmiljö. Du är resultatinriktad och levererar med god kvalitet. Som kollega söker vi dig som har en positiv inställning, med en förmåga att skapa goda relationer med olika parter.  
 
Den komplexa miljön med många olika digitala system som på olika sätt påverkar varandra gör att du behöver kunna tänka gränsöverskridande. Att ta egna initiativ och att ta ett stort ansvar är naturligt för dig. Du ska vara strukturerad och metodisk. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.

Dela detta jobb

Tiohundra söker en systemförvaltare för vårddokumentation.

TioHundra