medrek.se

Träffa Te Crea Care i Sundsvall!

Företag Te Crea Care
Regioner
Utgår

2019-04-20

Ansök nu

Träffa Te Crea Care i Sundsvall!

 

Te Crea Care söker sjuksköterskor för kommande uppdrag i Västernorrland och välkomnar till rekryteringsträff i Sundsvall den 2 april.
Är du sjuksköterska och på jakt efter nya utmaningar? Har du funderat över hur det är att arbeta inom bemanning och vill veta mer?
Välkommen till oss!

Datum/tid: 2 april, från kl. 10.
Plats: Espresso House, Storgatan 25, Sundsvall.

Föranmälan krävs och görs till anna@tecreacare.com eller via denna annons. Skriv i anmälan vilken tid du önskar träffa oss.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!

Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care

Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Dela detta jobb

Träffa Te Crea Care i Sundsvall!

Te Crea Care