medrek.se

logga

Traineeprogram för sjuksköterskor med rotationstjänstgöring

Regioner
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Traineeprogram för sjuksköterskor med rotationstjänstgöring

Vi vill att du ska vara en av dem som tillsammans med oss breddar och fördjupar din kompetens för att kunna möta framtidens akutsjukvård! Traineeprogrammet vänder sig till dig som är nyutexaminerad sjuksköterska samt till sjuksköterskor med högst ett års yrkeserfarenhet.

Jobbannons

Om Traineeprogrammet

Vårt Traineeprogram är uppdelat på tre perioder under 18 månader, med möjlighet till valfri fördjupning om ytterligare fyra månader. Programmet startar med DSAB:s introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som kompletteras av teoretisk fördjupning inom specifik omvårdnad.

Perioderna är både kliniskt och teoretiskt inriktade; 15% av arbetstiden utgörs av kompetensutvecklingstid och 85% av klinisk tjänstgöring inom olika verksamheter på sjukhuset. Du kommer att erbjudas handledning och mentorskap under hela programmet.

Målet med Traineeprogrammet är att erbjuda dig möjligheter till professionell och personlig utveckling i rollen som sjuksköterska på Danderyds sjukhus. Vi skapar förutsättningar för att ge dig en bred kompetens och praktisk erfarenhet av att arbeta inom olika specialiteter samt goda kunskaper att initiera och delta i fortsatt utvecklingen av akutsjukvården vid Danderyds sjukhus.

Vi erbjuder

- Stora möjligheter att sätta dig in i olika verksamheter där du kan utveckla och bredda din kompetens

- Med vårt traineeprogram har du möjlighet att skräddarsy din framtida karriär

- Danderyds sjukhus ligger i vackra omgivningar med bra kommunikationer och erbjuder en trivsam arbetsplats

- Tillsvidareanställning, heltid 38,25 tim/vecka, arbetet innebär även tjänstgöring kvällar och helger. Planerad programstart första februari 2021.

- Saknar du boende, har vi möjlighet att erbjuda personalbostad på Danderyds sjukhus

Läs mer om våra förmåner på https://www.ds.se/jobba-hos-oss/dina-formaner/

Har du frågor om rekrytering till traineeprogrammet är du välkommen att kontakta Tina Trujillo, enhetschef Bemanningscenter på tina.trujillo@sll.se. 

Har du frågor om traineeprogrammets uppbyggnad och innehåll är du välkommen att kontakta Marie Therborn, utbildningsledare Clinicum på marie.therborn@sll.se

Se gärna vår film om traineeprogrammet!

Varmt välkommen till oss!

Dela detta jobb

logga
Traineeprogram för sjuksköterskor med rotationstjänstgöring

Danderyds Sjukhus AB