medrek.se

Trollängen sommar undersköterska

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Trollängen sommar undersköterska

Vi vill nu rekrytera dig som är undersköterska eller kanske studerar till undersköterska och vill arbeta under sommaren för både sommarvikariat och timanställning. 

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Förenade Care driver fr.o.m. 1 september 2014 Trollängens äldreboende på uppdrag av Tyresö kommun. Boendet har sammanlagt 59 platser fördelade på sex avdelningar och erbjuder platser till äldre personer med varierande behov av vård och omsorg samt personer med demenssjukdom. Det finns även några platser för avlastning och korttidsvård. Boendet är vackert beläget med närhet till Fornuddsparken och promenadavstånd till Trollbäckens centrum. Trollängens äldreboende ligger 15 minuter med buss från Gullmarsplan.

På Trollängens äldreboende består personalteamet av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, äldre pedagog samt omsorgspersonal

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vårt motto är: Omtanke - Vänlighet - Service.

Arbetsuppgifter

Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus.

I arbetet ingår även dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana.

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten.

Kvalifikationer

Undersköterska med erfarenhet inom äldreomsorg. Vidareutbildning inom demens, geriatrik eller gerontologi är meriterande.

Vi välkomnar även personer som studerar till undersköterska för att få arbeta under sommaren och skapa sig erfarenhet.

KRAV

God svenska i tal och skrift.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Sommarvikariat/timanställning

Anställning sker fortlöpande

LÖN

Enl. överenskommelse

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2022-05-31

Kontakt

Madeleine Somsuk, ställföreträdande verksamhetschef

073 315 01 16 madeleines.trollangen@forenadecare.com

Raja Hicheri, bemanningssamordnare

073 315 01 81 Rajah.trollangen@forenadecare.com

Företag

Förenade Care AB

Adress

Förenade Care Trollängen

Gärdesvägen 16-18

13551 Tyresö

Dela detta jobb

Trollängen sommar undersköterska

Förenade Care AB