medrek.se

Två biomedicinska analytiker till Laboratorie för närvård och preanalys

Ansök nu

Två biomedicinska analytiker till Laboratorie för närvård och preanalys

Vi erbjuder

Karolinska Universitetslaboratoriet och funktionsområdet Laboratorier för Närvård och Preanalys (LNP) söker nu två nya medarbetare till vår enhet LNP 6. Enheten LNP 6 finns på Odenplan, Sophiahemmet, Lidingö och Brommaplan. 

Du erbjuds trevliga arbetskamrater och personlig utveckling. Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

På LNP möter vi patienten i samband med provtagning. Vi har även en stor del i det preanalytiska förfarandet av prover.  Vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla samt en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för vår personal.

Arbetsuppgifterna består av: 

- Venös och kapillär provtagning på vuxna och barn
- Kvalitets- och patientsäkerhetsarbete
- Preanalys och akuta analyser som ingår i patientnära analys sortiment
- Arbete med flödesförbättringar

LNP har ett gemensamt bemanningsansvar vilket betyder att alla medarbetare har en grundplacering men kommer att vid semestrar och sjukdommar att få hjälpa till att bemanna andra laboratorier inom sektionen. Vi ser gärna att sökande vill arbeta på Lidingö.

Vi söker

Vi söker dig som har ett intresse av patientarbete och provtagning inom laboratoriemedicin. Vidare så ser vi att du har en utpräglad servicekänsla och förmåga att sätta dig in i både patientens, kundens och verksamhetens behov. 

Kvalifikationer 

Krav: Legitimerad Biomedicinsk analytiker eller högskoleutbildning med laborativ inriktning, minst kandidatexamen. 

Meriterande: Med baskunskaper i Word och Excel samt kunskap inom flödesförbättringsarbete. 

Kontakt

Pyrola Boberg, Enhetschef LNP6
Telefon: 070-1671116

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Fackliga representanter
SACO: Pasi Nyberg tel. 072-580 86 84
Vision: Kristina Nilsson 072-465 48 55
Läkarföreningen: Yvonne Dellmark 073-668 17 40
Kommunal: Catharina Häggbom tel. 08-517 75 173
Vårdförbundet: vardforbundet.karolinska@sll.seNaturvetarna: naturvetarna.karolinska@sll.se

Referensnummer
171706

Dela detta jobb

Två biomedicinska analytiker till Laboratorie för närvård och preanalys

Karolinska Universitetssjukhuset