medrek.se

Två sjuksköterskor till intern resurs hemsjukvården Förenade Care i Vellinge

Regioner
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Två sjuksköterskor till intern resurs hemsjukvården Förenade Care i Vellinge

Sjuksköterska sökes till intern resurs i hemsjukvården Förenade Care i Vellinge   

På uppdrag av Vellinge kommun ansvarar Förenade Care för hemsjukvården i kommunen. Hemsjukvården omfattas av tre team belägna i Skanör, Höllviken och Vellinge. En av våra kvälls-sjuksköterskor önskar kombinera dag och kväll varvid vi nu söker ytterligare en sjuksköterska. 

Vi söker nu två sjuksköterskor som drivs av viljan att vara en resurs inom samtliga team. 

Hemsjukvården i sin helhet omfattas av rehabilitering, omvårdnadsinsatser i hemmet, förebyggande hembesök, tekniska hjälpmedel, samordning vid utskrivning och insats av demenssjuksköterska. Vi arbetar efter upprättat avtal. 

Verksamheten består av sjuksköterskor arbetsterapeuter, fysioterapeut/sjukgymnaster, HSL-undersköterska, två biträdande verksamhetschefer och verksamhetschef. Det är hög kontinuitet på sjuksköterskorna kväll och samtliga har lång erfarenhet. 

Hemsjukvårdens uppdrag är främst att ge hälso- och sjukvård i hemmet som bygger på kvalitet och patientsäkerhet. Arbetet ska präglas av ett personcentrerat och lösningsorienterat arbetssätt med patientens och dess anhörigas behov i centrum. 

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både patienter, anhöriga, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss www.forenadecare.com      

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska med uppdrag intern resurs arbetar du i samtliga team och täcker upp vid lediga dagar samt vid arbetsanhopning. Du ingår i den ordinarie helgtjänstgöringen med arbete var 6:e helg. 

Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning.

 Hemsjukvården är en viktig del av helheten i samhället och arbetet bedrivs dygnet runt. Din insats är viktig för att ge patienterna och anhöriga de bästa förutsättningarna till ett självständigt liv och för att ge god vård och omsorg med kvalitet. 

Som intern resurs handleder du också omvårdnadspersonal i vardagen och mycket av handledning, samtal och råd sker över telefon. Det pågår ett projekt med digital bedömning och uppföljning i ett led att föra utvecklingen framåt. 

KVALIFIKATIONER
Svensk legitimation som sjuksköterska med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Erfarenhet och/eller specialistutbildning inom demens och geriatrisk vård samt erfarenhet av ledarskap/handledning är meriterande. Erfarenhet av hemsjukvård eller liknande självständigt arbete är starkt meriterande. 

För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift. Att vara bekväm med att använda dator och digitala system är ett absolut krav. Erfarenhet från Procapita är meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig med erfarenhet och som vill jobba som resurs och är trygg i din yrkesroll. Du måste våga ta stort ansvar och ha förmåga att självständigt fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från ett professionellt förhållningssätt och ditt arbetssätt präglas av vilja och engagemang.     

Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och har patienternas bästa i fokus. Jobbet kräver god samarbetsförmåga och att du är pedagogisk i din handledning. Du behöver ha förmåga att hantera flera saker samtidigt och vara tydlig i din kommunikation.  

Arbetsuppgifter och planering kan hastigt förändras vilket gör att du behöver ha förmåga att snabbt kunna prioritera om och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. 

Du är en person med integritet och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som socialt hög kompetens. Du är en person som bidrar till en god arbetsmiljö. 

Nyfiken men lite osäker? Då har du möjlighet att träffa och prata med dina blivande arbetskamrater och även delta under ett arbetspass. Tveka inte, hör av Dig!

ERFARENHET KRÄVS
Ja     

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana. B-Körkort

ARBETSTID/VARAKTIGHET
2 tjänster, 100 % eller önskad tjänstgöringsgrad, var 6:e helg. Flextidsavtal. 

Tillsvidareanställning. Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

LÖN
Vi erbjuder marknadsmässig lön.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande. Senast 2022-01-31

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Christina Bull Verksamhetschef
Mobil: 0733-55 57 40
E-post: christinabu@forenadecare.com

Vi undanber oss rekryteringshjälp!

Dela detta jobb

Två sjuksköterskor till intern resurs hemsjukvården Förenade Care i Vellinge

Förenade Care AB