medrek.se

-->

Vi erbjuder
Ett inspirerande och utmanande uppdrag inom högspecialiserad plastik- och kraniofacialkirurgi på Sveriges modernaste universitetssjukhus. Medicinsk enhet Plastik- och kraniofacial kirurgi ingår i Tema ARM och har två sektioner, Rekonstruktiv plastikkirurgi och Kraniofacial kirurgi.   

Om tjänsten
I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter på mottagning, vårdavdelning och operationsavdelning samt jourtjänstgöring i form av beredskapsjour. Vi har ett mångfacetterat uppdrag inkluderande samtliga delar inom plastik- och kraniofacialkirurgi utom den akuta brännskadevården. Vi är landets största enhet för kirurgi vid könsdysfori och vi utför ett starkt ökande antal avancerade rekonstruktioner i samarbete med många andra verksamheter på Karolinska Universitetssjukhuset. Inom verksamheten har vi även ett växande behov av mikrokirurgisk kompetens.

Den Kraniofaciala sektionen inkluderar käkkirurgi och handlägger de mesta inom detta område givetivis inkluderande LKG. Du kommer att vara organisatoriskt placerad i sektion Rekonstruktiv plastikkirurgi och sektionschefen där blir din närmaste chef. Du kommer dock att ha din tjänstgöring förlagd inom båda våra sektioner och inom det allmänna uppdraget för att vidareutveckla din kompetens utifrån verksamhetens behov.

Vi söker
Vi söker dig som vill vara med och utveckla den mest högspecialiserade vården i landet inom området Rekonstruktiv plastikkirurgi och Kraniofacial kirurgi och som vill delta i alla delar av verksamhetens uppdrag. Vi är ett litet team med ett stort uppdrag som förutsätter hög flexibilitet och samarbetsförmåga.

Vi arbetar på Karolinska enligt våra värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn och självklart ska du som medarbetare dela dessa värderingar. Vårt förhållningssätt till våra kollegor är ”Tillsammans är vi Karolinska” vilket innebär att vi har ett gemensamt ansvar för att alla verksamheter inom sjukhuset ska lyckas.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistkompetens inom plastikkirurgi. Du ska ha intresse för och aktivt delta i forskning och utbildning. Du ska kunna delta i verksamhetens jourverksamhet och utbildningsuppdrag.

Meriterande: Disputation eller docentur.

Om du inte är disputerad eller doktorandanmäld bör du ha en plan för detta inom den närmaste framtiden.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Två specialistläkare i plastikkirurgi

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Dela detta jobb