medrek.se

Två specialistläkare till Radiologi Huddinge, Karolinska Universitetssjukhuset

Regioner
Utgår

2020-09-28

Ansök nu

Två specialistläkare till Radiologi Huddinge, Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder
Du som söker denna tjänst har möjligheter att få arbeta inom olika radiologiska områden i en ny och modern miljö med högspecialiserad utrustning. Du kommer att arbeta med erfarna och engagerade radiologer, röntgensjuksköterskor och kliniker. Möjlighet att rotera mellan de olika organgrupperna är stor utifrån dina preferenser och verksamhetens behov.

Grundanställningen kommer att vara inom en av Radiologi Huddinges sektioner; Bukradiologi, Thorax/MSK-radiologi eller interventionell radiologi.

Om tjänsten
På ME Radiologi Huddinge kommer du att arbeta med granskningar, rond- och konferensverksamhet, ultraljudsundersökningar och interventionella ingrepp. Du kommer att deltaga i jourarbete som primär- och bakjour beroende på bakgrund och tidigare erfarenheter.

Du deltar i och bidrar till den interna kompetensutvecklingen inom Bild och Funktion. För dig som är nybliven specialist finns goda möjligheter till kompetensutveckling såsom individuell fördjupning inom ett eller flera specialområden.

Du kommer också få möjlighet att medverka i projekt inom vetenskapligt arbete och medicinsk utveckling samt i vårt interna arbete för ständiga förbättringar.

Vi följer kollektivavtal med 40 timmars arbetsvecka och har flextidsavtal.

Du är direkt underställd en av sektionscheferna inom ME Radiologi Huddinge.

Vi söker
Vi söker en social, öppen och engagerad kollega, gärna med erfarenhet av tidigare arbete inom någon av de aktuella radiologiska områdena.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistkompetens inom medicinsk radiologi/bild och funktion.

Hänsyn tas till dina tidigare erfarenheter och kvalifikationer.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Två specialistläkare till Radiologi Huddinge, Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset